Merhabalar 3,5 Yaşında oğlum geçen hafta kreşe başladı çocukları çok seven bir çocuk olduğu için mecbur kaldım çevremizde kimse olmadığından kreş iti bir fikir gibi geldi . İlk günümüz 1 saat bir öğretmenin diğer çocuğu bağırarak kokumdan çekip iteklediğini gördüm eşimle gözgöze geldik kafamız çok karıştı ertesi gün o bayanın bizim değil ama 2 grup var biri bizim diğeri yan grup sürekli birlikte çalışma yapıyorlarmış o kadını görünce öğretmene anlatım böyle yaptı benim çocuğum benim için önemli eğer böyle olacaksa alırım gibi konuştum ben görmedim ama ben asla böyle birşey yapmam dedi ikna etti . O gün için siz gidebilirsiniz 1 saat sonra gelin dedi gittim oğlumu aldım eve giderken oğlum anlattı çocuk oturmak istemedi öğretmende onu hızlıca oturttu dedi çoçuğun göbeği açıldı sonra da çocuk elleriyle yüzünü kapattı bende üzüldüm anne dedi sonra akşam anne o öğretmen çok kızgın ben gitmeyeceğim dedi . Akşam eşime anlattım tamam dedi ama eşim bir yandan da kreşe gitmesini istiyor başından beri sabah kalktık baba dedi ben kreşte dün kek yaptım gidip onu alalım dedi o da ona tamam babacığım ama biri sana birşey yaparsa bize anlat tamamı dedi müdahele etmedim sonra gittim eşimle tartıştım o da bu Cuma’ya kadar gidelim bakalım olmazsa göndermeyiz dedi o gün gittim bu gün 1,5 saat gidin dedi geldiğimde oğlum altında ıslak pantolonlu birkaç çocukla orda duruyordu öğretmen biraz panikdi aşağıdaydık yetişemedik dedi sonra bana oğlumun pantolonunu verdi değiştirmem için ben tabi anlamıyorum bir gariplik bar ama sonra oğlumu yanına çağırdı kek verdi hatta çocuk çayları var onlardan verdi oğlum agresifti ama ordan yine de girmek İstemiyordu evin önüne geldik baktım burnunda bir iz var o ara sırtında da tırnak izi var sordum anlatmadı sordum anlatmadı sorular sordum yok susuyor arkadaşlarını seviyormuşsun ever öğretmenini seviyormusun susuyor hayır da Demiyor bir ara o çocuklara ben yapmayın dedim ama yine de yaptılar anne öğretmen ne yaptı sana yardım ettiği hayır çocuklar ortamıydı evet seni gördükleri mi evet ama sonra susuyor soru sorunca başka bişey söylüyor kim yaptı deyince kuş geçti anne ya da başka saçma sapan bişi gösteriyor soruyor ve asla benimle göz TEMA’sı kurmuyor ertesi gün hiç sormadım konuşmadık o gün Cuma günü benim kurs kitabımdaki sayfaya bakıp oradaki resimlerden birine anne bu benim öğretmenim işte o yaptı dedi nasıl yaptı deyince tekrar susuyor söylemiyor anlatmıyor hem bir çocuklardan bahsediliyor hem öğretmenden sonra dedim ki kreşte kim kötüyse polise söyleyelim mi polisleri seviyor kötü adamları götürdüğünü biliyor ne yapar dedi götürü onlarda bir daha asla çocuklara zarar vermez dedim kim kötü söyle öğretmenler kötü bir de o çocuklar kötü ara anne polisleri ara anne götürsünler annarrneme de söylecem öğretmen beni dövdü ... sonra o akşam ilk akşam gece yataksa anne korkuyorum sarıl bana .. az önce 4. Günümüz yatağa çil yaptı ağladı anne korkuyorum kimden korkuyorsun dedim senden dedi anlattığım insanlar acaba hayal gücümü deyince çıldırıyorım benim oğlum kimseden korkmaz aksine herkesle konuşur ona biri iti davransın elindeki tutar herkesin evine gitmek her çocukla oynamak ister .. öğretmen beni yatırdıya anne öğretmenimiz bayan , başka öğretmenler de ordaydı sonra diyor bende ağladım bağırdım sonra ben de ona ağ attım kaçtım kaçtım sonra ben komuta döndürmeye çalışıyorum korktun mu evet sonra soruyorım ne yaptı anne beni kaldırdı bana güldü benimle oynamak çok güzel ya ondan .. herşey kesik kesik çözemiyorum