Valsin kralı Strauss, Çaykovski duymasın
S E V İ Y O R U M S E N İ!!!
![]()
![]()
Kayıp Prens adlı masalın Strauss'un eserleri ile okunduğu bu kitabı kötü çizimlerine rağmen seviyorum. İşin içinde Strauss varsa nasıl sevilmez!
İçinde kitabın okunuşunu ve Strauss'un o bana göre büyüleyici müziklerinin olduğu bir cd de var. Bu CD'li kitabı ayrıca uzun yolda çocuğunuzu bir süre meşgul etmesi açısından da tavsiye ederim.
Not:Eğer klasik prenses masalları konusuna tepkili iseniz, güzel müziklerine rağmen bu kitap sizin için uygun olmayabilir, onu da not düşmeliyim.
İşte arka kapak yazısı:
Bu diziyle çocuklar, klasik müzik dünyasına adım atacak. Resimli masallarla Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven, Çaykovski, Chopin ve Strauss'u tanıma fırsatı bulacak. Kitaba eşlik eden CD'deki müzikleri dinlerken de ünlü bestecilerin eserlerini keşfedecek.
Bay Majör'le sihirli müzik yolculuğuna var mısınız?
Oku, dinle, eğlen, öğren...
Sayfa Sayısı: 48
Baskı Yılı: 2012
Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan ve Egmont Yayıncılık