Merhaba anneler babalar. .
3 Yaş Oğlum 4 Aylık Kardeşini Isırması Vurması
3 yaşındaki oğlum 4 aylık kardeşini 2 haftadır elini dis izi gecesiye kadar issirmaya başladı , kafasını yüzünü sikmaya başladı , bütün gücüyle yüzüne ve kafasına tokat vurmaya başladı 😢😢😢
Hersey eşim is icin 2 haftaligina yurtdışına gidince başladı .
Babasına çok düşkün olmadığı için benim üstüme düştü bi yandan Bebeğimi sürekli emziriyorum bi yandan oğlum un ihtiyaçları oluyor.
İkisine birden çoğu zaman yetisemedim ve birden vurmaya başladı ill seferler kızdım uyardim. Sonra adem hocanın dediklerini öğrendim
Kucaklayin vuran kardeşi vs yaptım ise yaramıyor o kadar hırçın okadar şiddet le vuruyor ki içim parcalaniyor ama hiç bişey demiyorum tepki görmesin diye. Bebeğim nasıl agliyo benimde içim ağlıyor.
Babası döndü ama oğlum halen devam ediyor anlamıyorum nedenini 😢 birde aynı zamanda emzirmeme karismaya başladı izin vermiyor bebeğim ağlayarak beklediği oldu eşimin yoklugunda büyük oğlum emzirmek istesemde gelip bağırdı ağladı bebeğim de korkudan emmedi. . Ve su an bebeğim en ufak bi sesten abisinin aglayisindan korkuyor ağlıyor. İkiside evladım ikisi arasında kaldım.
Aynı zamanda tuvalet eğitimi 8 aydır tamam di babasının yokluğunda büyük tuvaletini altına yapmaya başladı kesinlikle wc ye yapmıyor ondan beri babası döndü yine aynı yardım ltf