Ek gıdaya geçişte blw diye bir yöntem okudum. Bunu uygulamamız doğrumudur yoksa klasik yöntemle mi ek gıdaya başlamalıyız ve devam etmeliyiz.Ek Gıdaya Geçiş Süreci Nasıl Olmalı ?
Konusu 'Emzirme' forumundadır ve Ayseayse tarafından başlatılmıştır. Şu anda Ek Gıdaya Geçiş Süreci Nasıl Olmalı ? konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Ek gıdaya geçişte blw diye bir yöntem okudum. Bunu uygulamamız doğrumudur yoksa klasik yöntemle mi ek gıdaya başlamalıyız ve devam etmeliyiz.Ek Gıdaya Geçiş
Bu konu 1791 kez görüntülendi ve 3 yorum aldı ...
Ek gıdaya geçişte blw diye bir yöntem okudum. Bunu uygulamamız doğrumudur yoksa klasik yöntemle mi ek gıdaya başlamalıyız ve devam etmeliyiz.Ek Gıdaya Geçiş Süreci Nasıl Olmalı ?
Rica etsem o yöntemi nası uyguladiginiz detaylı olarak anlatabilir misinizMerhabalar,
Benim oğlum 21 aylık. Ben ek gıdaya geçişi BLW yöntemi ile yaptım. Bence sonuç gayet iyi. Hem yeme problemi yok, hem yemek ayırtetmiyor, hem kendi başına yeme becerileri çok gelişmiş durumda. Yemek saatleri çok keyifli geçiyor. Sadece göze almanız gereken; belli bir dönem çok fazla döküntü saçıntının olması. Ona da kendinizce pratik çözümler bulup kolaylaştırabiliyorsunuz. Zaten çok kısa bir süre içinde çocuk o kadar döküp saçmadan yemeyi de başarıyor. Kolaylıklar dilerim.
Sevgiyle kalın.
Hatirladiginiz kadarıyla
Tecrubelerinizi paylaşabilir misiniz
Ymsimdiden tesekkurler