Iki yaşında bi oğlum var sürekli sebepsiz yere ağlıyor bu gün Komsu ya çaya çıktık o kadar ağladı ki çaresiz kaldım çok mahçup oldum komşular buna bir çare bul ağlamasın dediler
Konusu 'Davranış Problemleri' forumundadır ve Cafer tarafından başlatılmıştır. Şu anda 2 Yaşında Oğlum Sürekli herseye ağlıyor konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Iki yaşında bi oğlum var sürekli sebepsiz yere ağlıyor bu gün Komsu ya çaya çıktık o kadar ağladı ki çaresiz kaldım çok mahçup oldum komşular buna bir çare bul
Bu konu 3973 kez görüntülendi ve 4 yorum aldı ...
Iki yaşında bi oğlum var sürekli sebepsiz yere ağlıyor bu gün Komsu ya çaya çıktık o kadar ağladı ki çaresiz kaldım çok mahçup oldum komşular buna bir çare bul ağlamasın dediler
Meraba, sebebi üzerinde fikir yürütebilmek adına, güvenli bağlanma durumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz?
Sevgili Cafer, üzülerek söylemeliyim ki çocuklar genellikle sebepsiz ağlamaz. Bir eksikliğin alarmını vermek için ağlarlar çoğunlukla. Acaba siz neye alarm verdiğini bulamıyor olabilir misiniz?
Çocuğunuza vaktinde ve yeterince ihtiyacı olan şeyleri verdiğinizi düşünüyor musunuz? Her istediğinde sizden ihtiyacı olan doyumsamayı alabiliyor mu? Bunlardan bahsedebilir misiniz acaba?
Benim aklıma komşuda verdiğiniz örnekten yola çıkarak acaba orada yetişkinlerle sohbete dalınca sizden beklediği ilgiyi almak için verdiği bir alarm mı acaba diye düşündürttü bana. Çocuğun susması sizi doyumsamasına bağlıdır ki çocuk çoğu zaman doyumsama ihtiyacı giderilmezse başka bir şey ile pek teselli olmaz. Örneğin orada ağladığı zaman sizin tutumunuz ne oldu? Ağlamasını nasıl karşıladınız biraz bundan bahsedebilir misiniz?
Sevgilerimle
Konu Ayşe Gençer tarafından (Çarşamba, 30, Kasım, 2016 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.
Merhaba özellikle iki yaşını bitirdikten sonra ağlama krizlerimiz istediği olmadığı zaman ozellikle
Merhaba ayşe hanim sakince neden ağladığını sorup yanıma aldım ve bir süre sonra sakinleştirici komşunun kızı oyuncaklarıni pek paylaşmiyor acaba bundan sebeplere ağlıyor olabilirmi