Merhaba
18 aylık oğlum var. Hamilelik sürecim pek de rahat gecmedi. 8 ay riskli gebelik sebebi ile hastanelerde tedavilerle gecti. Cocukluk yaralarıma hic değinmiyorum. Onları yillardır onarmaya calısıyorum. Dogum sonrasi bir boşalım yaşadım sanirim. Ilk aylar ruhsal çöküntüdeydim. Bir de 4. Aydan sonra rahatsızlanıp romatoit artrit rahatsızlığı tanısı konuldu. 4 ay emzirebildim. Ancak ilk aylar ben ve esim ortak bakmak durumunda kaldık bebegimıze. Tabiki oglum cok huzursuz surekli aglayan bir bebekti. Ah aklima geldikce nasil yaniyorum.
Eşim hem eş hem baba olarak mükemmel bir insandir. Allah razı olsun. 6. Ay civarı kendimi toparlamaya baslayinca Adem Hocaninda tavsiyelerini dinleyerek ipleri elime almaya başladım. Her ihtiyacıni zamaninda ve ben gidermeye onunla kaliteli vakit gecirmeye gayret ettim. Sagligimin da duzelmesiyle birlikte aktif vakit gecirebilir olduk. Simdi oglum cok aktif guleryuzlu merakli keyfine duskun bir bebek. Bizde ona olabildigince ozgur bir ortam vermeye gayret ediyoruz. Ancak babasına olan düşkünlügü beni tedirgin ediyor. Eger babasi evdeyse hep onunla vakit gecirmek istiyor. Bana bile gelmek istemiyor. Ben ortamdan ayrilsam bana el salliyor. Buda beni bazen acaba bana guvenli baglanmadimi diye dusunduruyor. Babası yokken de ayni sekilde huzurlu. Babasi ise giderken el sallayip ugurluyor cogu defa. Bazen gitmek isteyip agladigi da oluyor. Uykulari yemesi duzenli. Acaba coklu baglanma olabilir mi ?
Sevgiler