Es Selamun Aleyküm...
Ben 27 yasında 3 çocuk annesiyim.2 oğlum ve 1 kızım var..Büyük oğlum 5 yaşında küçük oğlum 3 yaşında kızım ise 5 aylık.Büyük oğlum kendisinden sonra gelecek kardeşini hiç istemedi ve aralarında bağ kuramadım.Büyük oğlum karnımdayken anladı kardeşini ve karnıma vururdu. Kardeşi doğdu sürekli üzerinde boğazında yakaladım bende küçük oğlumu odalara kilitlerdim ilgilenmeye sevmeye korkar oldum. Şimdi ikisininde problemleri var. Büyük oğlum kardeşinden sonra kıl yemeye başladı ve hala yiyor sürekli kavga ediyorlar aralarında kalıyorum bu yaşta böyle zor durumda kalıyorsam büyüyünce daha zor olacağını düşünüyorum. Küçük oğlumda konuşamıyor nedenini bilmiyorum. Doktora götürdük dil bağı yokmuş. Küçük oğlum sadece baba dede bebe diyor işitme testi yapılacak işitmesinde bir sıkıntı yok bence ne desem duyuyor söylediklerimin bir kısmını anlıyor dediğim gibi küçük oğlumla bir türlü ilgilenemedim ondan mı yoksa başka sorunları var bilemedim.
Otistik olabilir dediler otistik olan çocuğun nasıl olduğunu araştırdım internetten ama net bir şey bulamadım. İki oğlumun arasındaki bağları nasıl kuvvetlendiririm? Sürekli kavga eden çocuklarım olsun istemiyorum...Küçük oğluma ne yapmalıyım..Bana yardımcı olursanız çok sevinirim...Teşekkürler