Merhaba, Anadolu Pedagojisi yaklaşımı ile çocuğunu yetiştirmek isteyen/yetiştirmeye çalışan aileleri bu sayfaya bekliyorum.
Konusu 'Hangi İllerde Yaşıyoruz ?' forumundadır ve meyraa tarafından başlatılmıştır. Şu anda Kayseri'de Yaşayan Çocuk Dostları konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Merhaba, Anadolu Pedagojisi yaklaşımı ile çocuğunu yetiştirmek isteyen/yetiştirmeye çalışan aileleri bu sayfaya
Bu konu 2134 kez görüntülendi ve 12 yorum aldı ...
Merhaba, Anadolu Pedagojisi yaklaşımı ile çocuğunu yetiştirmek isteyen/yetiştirmeye çalışan aileleri bu sayfaya bekliyorum.
Merhaba bnde kayserideyim guzel paylasimlar olur insAllah
Hayirli olsun sayfan
Selamun aleyküm bende Kayseri Talas'ta yasıyorum 3,5 ve 1,5 yaslarında iki oğlum var
Bende kayseri hoca Ahmet Yesevi mahallesindeyim.sekiz yaşında bir oğlum 16 aylık bi kızım var.
Aleykümselam bende Kayseri Talas'ta yaşıyorum.bahçelievler mahallesindeyim.14 ve 6yaşında iki oğlum var .
Kayseri Talas'ta oturuyorum.çocuk dostlarına merhaba
Merhabalar Çocuk dostu anneler.Eşimin tayini nedeniyle biz de Kayseri'ye yeni geldik İzmir'den.Uzun süre Kayserideyiz.Tanışalım kaynaşalım lütfen yazın
Merhaba bende Kayserinin Yesilhisar ilcesinde yasiyorum 4.5 ve 1.5 yaslarinda iki oglum var.