1 yaşında kızım özelliklr uyumak üzere sürekli beni mincikliyor neden yapiyor ve yapmam gerekir.
Konusu 'Davranış Problemleri' forumundadır ve Ranabebek tarafından başlatılmıştır. Şu anda 1 yaşında kızım var ve beni şürekli mincikliyor bunun sebebi ne acaba konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca 1 yaşında kızım özelliklr uyumak üzere sürekli beni mincikliyor neden yapiyor ve yapmam
Bu konu 1782 kez görüntülendi ve 6 yorum aldı ...
1 yaşında kızım özelliklr uyumak üzere sürekli beni mincikliyor neden yapiyor ve yapmam gerekir.
Çok bilgim yok açıkçası. Güven icinmi y apiyo niçin y apiyo bilmiyorum. Birde uyumak üzere yanında kim varsa temini mıncikliyo.
Merhabalar benimde oğlum 14 aylık bu aralar oğlumda öyle uykusu varken daha da çok yapıyo ve uykusu varken benim kucağımda değilse kimin kucağındaysa ona da yapıyor ben tepkisiz kalmaya çalışıyorum ne kızıyorum nede gülüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ? Ama tabi etrafımdaki herkes saçma sapan konuşuyor
Başlık dikkatimi çekti cünkü çevremde oğlumdan başka mıncıklayan bebek görmemiştim demek yalnız değilmişim. Benim 20 aylık bebegimde tenimi sert bi şekilde mıncıklıyor ama bazen canım cok acıyor ve kızıyorum sadece bana ve babasına yapıyor cok hoşlanıyor yaparken ama ben hiç de hoşlanmıyorum neden böyle yapiyorlar acaba neyin sinyalini veriyorlar
13 aylık kızım var bizdede mıncıklama var özellikle emeceği zaman mıncıklıyo ben pek tepki vermiyorum güvenli bağlanma konusunda sıkıntımız yok ama şimdi okuyunca bende merak ettim neden yapıyorlar acaba
Sanirim.tum.bebekler yapiyorbizimkide 19 aylik ayni durumdayiz.ama hic problem olarak dusunmedim.cunku eskiden elini agzima burnuma sokar sikardi falan su aralar buna donduk.