Merhaba 1 yasindaki oğlum geceleri 1 saate bir uyaniyor doktora gpturduk fiziksel herhangi bir sknti yok beraber uyuyoruz üstelik gündüz uykusu ne gariptir hic deliksiz iki saati bile gecebiliyor ama geceleri neden boyle bir anlam veremiyorum
Konusu '0-6 Yaş Çocuk Eğitimi' forumundadır ve faniii tarafından başlatılmıştır. Şu anda 1 Yaşındaki Oğlum Geceleri Uyanıyor konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Merhaba 1 yasindaki oğlum geceleri 1 saate bir uyaniyor doktora gpturduk fiziksel herhangi bir sknti yok beraber uyuyoruz üstelik gündüz uykusu ne gariptir hic
Bu konu 2804 kez görüntülendi ve 8 yorum aldı ...
Merhaba 1 yasindaki oğlum geceleri 1 saate bir uyaniyor doktora gpturduk fiziksel herhangi bir sknti yok beraber uyuyoruz üstelik gündüz uykusu ne gariptir hic deliksiz iki saati bile gecebiliyor ama geceleri neden boyle bir anlam veremiyorum
Merhaba Faniii,
Anne sütü alıyor mu oğlunuz? Uyanıp ne yapıyor ağlıyor mu?
Merhaba;
Benimde 1 yaşında oğlum gündüz 2 saat kesintisiz uyuyor ancak gece 1-1,5 saatte 1 uyanıyor. Emip devam ediyor uykusuna. Emmesine bağlıyorum bunu ancak normal mi emin değilim. Artık 1 yaşında ne zamana kadar böle devam etmeli? Emzirmeyip bi şekilde uykuya devam ettirmeye mi çalışmalıyım? Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum bende.
Yanınızda mı yatırıyorsunuz, ayrı bir yatakta mı yatıyor acaba?Merhaba;
Benimde 1 yaşında oğlum gündüz 2 saat kesintisiz uyuyor ancak gece 1-1,5 saatte 1 uyanıyor. Emip devam ediyor uykusuna. Emmesine bağlıyorum bunu ancak normal mi emin değilim. Artık 1 yaşında ne zamana kadar böle devam etmeli? Emzirmeyip bi şekilde uykuya devam ettirmeye mi çalışmalıyım? Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum bende.
Beşiği aynı seviyede yanımda bitişik
Ama hep yan yana yatıyoruz birbirimize dokunarak ya da kolumun altında. Bugün Doğum günüydü hamd olsun.
Cevapladığınız için ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bi şikayetim Yok bir gün Of demedim bu durumlara Allah'ın emaneti ama merak ediyorum sadece normal mi bu yoksa yanlış yaptığım bi şey mi var![]()
Maşallah size @Zeynepanne, güvenli bağlanmadan haberdar olmanıza çok sevindim. Allah nice güzel yaşlar nasip etsin yavrunuza
Emdikten sonra uyumaya devam ediyor olması kaygılı olduğunu düşündürmüyor, hem de annelik sıcaklığınızı uzaktan bile hissettim satırlarınızdan..
Ek gıda alıyordur değil mi? Gece tam doyamıyor olabilir mi, o yüzden belki sık acıkıyordur. Kilo alımına baktırsanız, doktorunuza bir danışsanız, süt yetersiz geliyor olabilir.
Belki gece yatmadan önce yoğurt, şekersiz muhallebi gibi takviyeler yapmanızı önerebilir.
Gelişmeleri bizlerle yine paylaşın olur mu?
Sevgiler![]()
Yüzüme bir tebessüm oldu cevabınız Allah razı olsun.Maşallah size @Zeynepanne, güvenli bağlanmadan haberdar olmanıza çok sevindim. Allah nice güzel yaşlar nasip etsin yavrunuza
Emdikten sonra uyumaya devam ediyor olması kaygılı olduğunu düşündürmüyor, hem de annelik sıcaklığınızı uzaktan bile hissettim satırlarınızdan..
Ek gıda alıyordur değil mi? Gece tam doyamıyor olabilir mi, o yüzden belki sık acıkıyordur. Kilo alımına baktırsanız, doktorunuza bir danışsanız, süt yetersiz geliyor olabilir.
Belki gece yatmadan önce yoğurt, şekersiz muhallebi gibi takviyeler yapmanızı önerebilir.
Gelişmeleri bizlerle yine paylaşın olur mu?
Sevgiler
Ek gıda alıyor evet ama çok fazla yemiyor.
Haberdar edeceğim.
Sevgiler![]()
Benimde kızım 10 aylık gece çok sık uyanıyor ve emmek stiyor en fazla saatte 1 bu durum biraz yorucu oluyor yanımda yatıyor ve güvenli bağlanma nin her şartını yerine getirdigime inanıyorum.Ayrıca gece yatarken ek gıda birseylerde veriyorum. Nedendir bende çaresiz kaldım
Benim oğlum 2 yasinda o da öyleydi çok ayrıntılı testler yaptırdık.çünkü herkes bu normal değil bu kadar diyordu ama normalmis.hatta doktor çocuğa uyku yapan hiperaktif çocuklara verilen bi ilaç vermişti vermedim tabiki ogluma hiç gerek yoktu çünkü normal ve geçici bi durum siz de çok bilinclisiniz ne güzel normal olduğunu bilin istedim benim oğlum düzeldi .ben çocuğun fitrati.öyle deyip kabul ettim durumu canınızı sikmali. Ne mutlu sizin cucugunuza.