Yazın annemi dinleyerek memlekette kalabalık aile içinde memeden ayrilmasi daha kolay olur diyerek emzirmeyi bıraktım. 18 aylikti. Ancak her an emmek istiyordu kesik kesik sürekli ve diğer mememi tirmaliyo sıkıştırıyordu. Gece 4-5 kez uyanıp iki damla emiyor bu seferde tekrar dalma problemiyle uymuyordu. Kısacasi annem de bu bunalmış halimi görüp memeden keselim dedi. Kestik gerçekten de zor olmadı kızım hiç meme diye tutturup aglamadi. Bi iki kez hatrladi meme bitti artık deyince kabullendi. Ancak bunun yerine uykuya dalarken su istemeye başladı. Biberon a su koyup verdim. Uç dört biberon su içerek uyumaya başladı. Vermeyince ağladı. Uykusu acilmasin diye verdm. Su an 22 aylık. Tuvalet eğitimi imkansız gibi görünüyor. Gece 3 kez altını değiştirdiğim oluyor. Asıl sormak istediğim 24 aya kadar emzirmemekle hata mı ettim. O zmn da sanki çözüm buydu çok bunalmstm bazı vakitler oturp ağlıyordum. Adem beyi de iki aydır takip ediyorum bu siteyi de yeni keşfettim. Yanı 24. Aya kadar emmedigi için mi biberonu emip duruyor. emzik emmiyo bu arada.istemiyor. ve biberonu da boş emmiyor. Bende 4-5 yaşıma kadar emzik emmisim. Ama kızım emzik istemiyor. Çok uzattum kusura bakmayın ne yapmalıyım