Merhabalar, 33 aylık ve 6 aylık 2 oğlum var. Büyük oğlumla bağlanmak istiyorum fakat yardım bekliyorum.
1. Oğlum odasında yatağında uyuyor orada mi beraber yatalım yoksa 4 yasa kadar bizim odamız da ayrı bir yatakta mi yatmalı?
2. Öğlen uykularında da mi beraber yatmalıyız, gün boyu evde yalnızım küçük oğlum ağlayinca kalkıp onunla ilgilenmem gerekebilir.
3. Kardeşi doğduğundan beri uyumak da direniyor, gece 2 saatte bir bize sesleniyor yanımızda yatmak istiyor.
4. Çok hareketli ve saldırgan bir çocuk, pedagog gittik evde kurallar olsun uygulansın ki dışarıda da rahat edebilin dedi ki bu adem hocayla çelişiyor sanırım. Bağlanma olunca bu durum düzelir mi
5. Kardeşini kıskanıyor sık sık kafasına vuruyor ne tepki vermeliyim
6. Odada asla bensiz kalmıyor sadece çizgi film acarsam kalıyor, küçüğü rahat emzirebilmek için açıyorum. Nasıl yalniz oynatabilirim
Bizde dert çok inşallah çözmeye sonuna dek niyetliyiz. Ben bugüne dek hep annemden şiddet görüp ne kadar yapmam desem de yanlış bir annelik yapmışım hatalarımı çok çok farkındayım ama artik uyandım kendimi de oğlumu da iyileştirmek istiyorum 10 gündür adem hocayla sabah uyanıp gece onun sesini duyup ya da kitabini okuyup yatıyorum. Önümüzde zor ve uzun bir yol var farkındayım, destek olan olursa çok çok memnun olurum umarım bizim ailemiz de kurtulur.