Trafik kazası gecirdik 2 ay gecti. Bizde bişey yok ama oglum cok korkuyo ölmekten karşıdan karsı ya gecerken, arabaya binerken . Ne yapmaliyım
Konusu 'Korkular ve Fobiler' forumundadır ve Kuzunun annesi tarafından başlatılmıştır. Şu anda Oğlum'da Ölüm korkusu oluştu ne yapmalıyım ? konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Trafik kazası gecirdik 2 ay gecti. Bizde bişey yok ama oglum cok korkuyo ölmekten karşıdan karsı ya gecerken, arabaya binerken . Ne
Bu konu 1183 kez görüntülendi ve 1 yorum aldı ...
Trafik kazası gecirdik 2 ay gecti. Bizde bişey yok ama oglum cok korkuyo ölmekten karşıdan karsı ya gecerken, arabaya binerken . Ne yapmaliyım
Merhaba,
Yaşadığı kaza travmatik bir etki yaratmış olabilir. Bir uzman desteği almanızı tavsiye ederim. Bu süreçte korkusuna saygı duyun. Korkusu ile ilgili sakince tutum sergileyip "Peki, o zaman şöyle yapalım" gibi teklifler sunarak "Korkmanı anlıyorum. Ben ise korkmuyorum" mesajı verilerek, kazaya dair ince ayrıntıya odaklanmasının önüne geçebilirsiniz.
Çocuğun yaşadığı kaygının boyutunu tahlil edebilmek adına bir uzmanın çocuğu görmesi iyi olacaktır. Sevgiler
Konu Gonca Anıl tarafından (Pazartesi, 12, Aralık, 2016 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.