Oğlum mart ta 6 yasina girecek hala ne konusamiyor. Kapat yerine pakat diyor.kelime haznesi yeterli degilmis. İfade edemeyince icine kapaniyor . Kardesi 2yasinda daha net konusuyor. Ne yapmaliyim. Litfen yardim edin
Konusu 'Konuşma Bozuklukları' forumundadır ve Defit tarafından başlatılmıştır. Şu anda Oglum 6yasinda olacak. Ama hala yasitlari gibi net konusamiyor. Bazi kelimeleri hic s konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Oğlum mart ta 6 yasina girecek hala ne konusamiyor. Kapat yerine pakat diyor.kelime haznesi yeterli degilmis. İfade edemeyince icine kapaniyor . Kardesi
Bu konu 2869 kez görüntülendi ve 4 yorum aldı ...
Oğlum mart ta 6 yasina girecek hala ne konusamiyor. Kapat yerine pakat diyor.kelime haznesi yeterli degilmis. İfade edemeyince icine kapaniyor . Kardesi 2yasinda daha net konusuyor. Ne yapmaliyim. Litfen yardim edin
Merhabalar
Oglunuzun tv, tablet, bilgisayar ile arasi nasil?
Degerli hocam aynı sorun bizdede var sizin sordugunuz gibi tv tablet cok etkiledi bizde tvyi evden kaldırdık yaklaşık bir bucuk senedir evde tv yok cep telefonu ise yaklasik beş dakika veriyorum ..geçmiş izledikleri tvlerin uzerinde büyük etkisi var hala eski cizgi filmlerden aklına geliyor bunlari nasil izale edebiliriz kreşe gidiyor faydasi olur mu?
Kapat yerine pakat demesi dikkatimi çekti net konuşamıyor olmasının haricinde motor gelişimi nasıl
çocuğunuza kitap okuyun, ekranlardan uzak tutun, konuşunca vücudunuzu ona çevirirerek ve onun hizasında dinleyin, konuşmasını bölmeden ve bitirene kadar dinlemeye devam edin. siz de onunla konuşurken tane tane ve kısa cümleler kurarak konuşun, kitabı da ona öyle okuyun. nacizane tavsiyelerim.