18 aylik kizim cok sinirli davranislari var vuruyor cocuklara bize isiriyor bunlari nasil unuturabilirim cok uzuluyorum ne yaptiysam olmadi yardima ihtiyacim var 😢
Konusu 'Davranış Problemleri' forumundadır ve Afram tarafından başlatılmıştır. Şu anda 18 Aylık Kızım Huysuz Vuruyor ve Çok Sinirli konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca 18 aylik kizim cok sinirli davranislari var vuruyor cocuklara bize isiriyor bunlari nasil unuturabilirim cok uzuluyorum ne yaptiysam olmadi yardima ihtiyacim
Bu konu 2220 kez görüntülendi ve 2 yorum aldı ...
18 aylik kizim cok sinirli davranislari var vuruyor cocuklara bize isiriyor bunlari nasil unuturabilirim cok uzuluyorum ne yaptiysam olmadi yardima ihtiyacim var 😢
merhaba afram, bu davranışı nereden öğrendi? eğer çevrenizdeki bir çocuktansa bence bir süre onunla görüştürmeyin, eğer bir çocuktan değilse, çocuğu engelleyen birileri var mı evde? siz yada babası veya bir aile büyüğü? engellenen çocuk hırçınlaşıyor çünkü. engelleme derken, eşyaya nüfuz etme dürtüsüne engel olmadan bahsediyorum. aman kırarsın, dökersin, bozarsın, onu öyle açma, kapatma, bırak onu.. bunların her biri engelleme cümlesi.
Ben kizimi asla ama asla.engelleyen bir anne degilim..esyaya.nufus ediyor kas bile catilmiyor kizima ..emiyor..ayni yatak.paylasiliyorm.ihtiyaclari aninda.cevap.buluyor..asla.siddet gormedi..ama benim.kizimda 18 aylik ama.bazen o.da.yapiyor.ben bukadari dogal.olabilir gececektir.diye dusunuyorun..istikrarla.yanlis davranis oldugu soylensin