Kızım 3buçuk yaşında 2ay önce babasını kaybettik. Yaklaşık bir buçuk senedir eşim hastane ve ev arasında gidip geldi kızım bu süreçte hep yanındaydı eşim ilaçların etkisi ile asabileşmişdi ve genelde kızıyordu. Son anlarda ağızında burnunda hortumlarla da gördü kızım babasını eşim istediği için mani olmadım. O halleri ürküttü kızımı benim babam çirkin korkunç demeye başladı. Bende yanlışı mı yaptım bilmiyorum kızıma babası ile sağlığındaki videolarını izlettim fotoğraflarına bakıyoruz sürekli çok hoşuna gidiyor mesela 1yaşında ilken birlikte parkta çekildikleri fotoğraflarını doğduğunda babasının kucağındaki fotoğrafları. Amacım babası aklında öyle kalmasıydı. Babanın karnı ağrımıyorken hep oda seni gezdirirdi seninle oynardı falan... şimdi kızım sürekli babası ile hayaller kurup bana etrafındakilere anlatıyor. Babasının vefat ettiğini birdahaki gelemeyeceğini biliyor. Eve gelen çocuklara bütün oyuncaklarını babam aldı diyor. Benim Yen'i aldığım oyuncakları bile ısrarla babam aldı diyor yalnızken yalan söylemenin yanlış bi davranış olduğunu söylesemde bağırıyor yalan söylemiyorum diye. Çok çaresizim.