Birileri bana akıl fikir versin . Oğlum kardeşi geldikten sonra çok hırçın bende bu aralar çok sert davranıyorum . Sonrasında çok üzülüyorum ama elimde gerçekten çok yorgunum bu bi bahane değil ama bugün bana anne bana böyle davranma dedi . Sert
Konusu 'Yeniden Onarım Süreci' forumundadır ve Semamiraçınar tarafından başlatılmıştır. Şu anda Oğluma çokadar sert davranıyorum kardeş var konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Birileri bana akıl fikir versin . Oğlum kardeşi geldikten sonra çok hırçın bende bu aralar çok sert davranıyorum . Sonrasında çok üzülüyorum ama elimde
Bu konu 1428 kez görüntülendi ve 1 yorum aldı ...
Birileri bana akıl fikir versin . Oğlum kardeşi geldikten sonra çok hırçın bende bu aralar çok sert davranıyorum . Sonrasında çok üzülüyorum ama elimde gerçekten çok yorgunum bu bi bahane değil ama bugün bana anne bana böyle davranma dedi . Sert
@Semamiraçınar Benim bir çoçuğum var, şuan 6 yaşında... bebeklik dönemi illa yorgunluk vs vs yaşadım ve burda ailem destek çıktı sağolsunlar... bence sizin şöyle bir rahatlamaya ihtiyacınız var, küçüğü ailenize büyüğüdür babaya verip bir günü kendinize ayırıp stres atmanız gerekir...