5yaşinda oğlum var kardeşi olduktan sonra geceleri altını ıslatmaya başladı ne yaptıysam olmadı çarşaf yıkamaktan bıkınca bez bağlamaya başladım sizce ne yapmalıyım
Konusu 'Gece Alt Islatma' forumundadır ve Merve Fikret tarafından başlatılmıştır. Şu anda 5 Yaşında Oğlum Gece Altını Islatıyor Ne Yapmalıyım ? konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca 5yaşinda oğlum var kardeşi olduktan sonra geceleri altını ıslatmaya başladı ne yaptıysam olmadı çarşaf yıkamaktan bıkınca bez bağlamaya başladım sizce ne
Bu konu 3152 kez görüntülendi ve 4 yorum aldı ...
5yaşinda oğlum var kardeşi olduktan sonra geceleri altını ıslatmaya başladı ne yaptıysam olmadı çarşaf yıkamaktan bıkınca bez bağlamaya başladım sizce ne yapmalıyım
bez baglama canim kendisine bir defter al cis yapmadigi gecelerde günesli resim cizeceginizi yaptigi gecelerde ise yagmurlu resim eger güneqsli resim çok olursa onunla birlikte sevdigi birseyi yapacaginizi söyleyin mesela bir kek olabilir. bebeginizi ailenize yakinsaniz annenize veya kayinvalidenize birakin haftalik veya 10 günlük ayarlayin birlikte yapacaginiz aktiviteyi bence ilgisini cekecektir annem beni hala seviyor algisi yeniden olusacaktir.çúnkü bu kiskanclik belirtisidir.
Bebegi baskasina birakma.fikrinizi hicdogru bulmuyorum..anne bebekle.guvenli baglanma surecinde ..kas yapayim.derken goz.cikarmak.olur bu..diger onerdiginiz kek yapma yontemide benim nazarimda.odule giriyor..odulde bir cezadir..ve de cocuk egitiminde yeri yoktur..hanimefendi bez baglamaniz bence dogru olmamis..cocukta basarisizlik.hissi. guvensizlik olusturmustur diye dusunuyorum..5 yas cevreye aidiyet olusturmaya basladigi bir donem...donemlerini saglikli yasayan bir.cocuk artik.bu yasta kardes ister.cunku anneden guvenli ayrilmayi tamamlamis.olmalidr..baglanmanizda.problem var mi sizcee yeniden baglanma sureci baslatmanizi onerebilirimbez baglama canim kendisine bir defter al cis yapmadigi gecelerde günesli resim cizeceginizi yaptigi gecelerde ise yagmurlu resim eger güneqsli resim çok olursa onunla birlikte sevdigi birseyi yapacaginizi söyleyin mesela bir kek olabilir. bebeginizi ailenize yakinsaniz annenize veya kayinvalidenize birakin haftalik veya 10 günlük ayarlayin birlikte yapacaginiz aktiviteyi bence ilgisini cekecektir annem beni hala seviyor algisi yeniden olusacaktir.çúnkü bu kiskanclik belirtisidir.
Konu Mahirhira tarafından (Perşembe, 08, Aralık, 2016 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.
Öncelikle teşekkür ederim nasıl bağlanma süreci aslında ben çok aşırı seviyorum onu çokmu üstüne düştüm Zaman'ında kardeşi olunca ilgilenemedim ikinci bebegim biraz zor bi bebeklik geçirdi ilgilenemedim öğrenmek için soruyorum Nasıl bag kurmalıyım