1 yaşında bebeğimin sinirlilik halleri

Zeynepanne

New member
Merhaba iki hafta sonra bir yaşına girecek olan bir erkek bebeğim var. O doğduktan sonra işi bıraktım onunla ben ilgileniyorum geceleri birlikte uyuruz tüm zamanımı onunla geçirmeye gayret ediyorum. Bağlandığımıza inanıyorum çok keyifli neşeli Güler yüzlü bir bebek Son iki haftadır istediği şey hemen olmayınca ellerini sıkarak yüz ifadesiyle sinirlilik halleri alıyor mesela masanın üzerinden bir şey almak istiyor hemen anında dönüp onla ilgilenmem bekliyor her zaman öyle yapıyorum her zaman dönüp ne isterse zamanda vermeye çalışıyorum. Ama o anda olsun istiyor iki haftadır böyle onu davranışlarımda değişen bir şey yok ancak son zamanlarda ellerini sıkarak yüz ifadesiyle sinirlilik tavırları sergiliyor çevremdekiler her dediğini yapıyorsun onun için böyle oluyor Çok şımartın şimdi sana her dediğini yaptırmaya çalışıyor diyorlar ama zaten yaşı gereği onun istediklerini karşılamam gerekmiyor mu? Ellerini yumruk yaparak sıkması ve dişlerini sıkmasının nedeni nedir normal midir yardımcı olabilir misiniz sevgiler herkese

Son düzenleme:

Zeynepanne

New member
Merhaba bır ara benım bebegımde de oldu yasına gırmeye yakın. Cok uzrınde durmadık boyle kendını sıkıyordu degısık hallere gırıyordu. Ben sankı hersey normal gıbı davrandım. Gectı bu durum. Sımdıler
de elını masaya vurma huyu basladı. Ben de vuruyorum masaya gulerek sonra o da gülüyor. Aslında buyuyolar �� her gecen an daha buyuk ınsana yakın tepkıler verıyorlar. Sınırlenecek kızacak uzulecek aglayacak.bız de bu tepkılerı kontrol etmeye calısacagız. �� cok uzerınde durmayın her halının tadını cıkarın. Engellememeye makul ısteklerını yerınw getırmwyw devam edın. Soylenenlerw aldırıs etmeden keyfını cıkarın bebegınızı buyutmenın.
Çok çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kendini sıkıyor değişik hallere giriyor sonra ben gülünce hemen gülüyor. Allah razı olsun önemseyip yanıt yazdığınız için.

Afacannn

Banned
merhaba benim oğlumda 1 yaşında aynı haller ondada var şımartmakla alakası yok bence herşeyi keşfetmek istiyorlar oynamak istiyorlar ama tehlikeli çoğu isteklri vermiyorum kızıyor sinirleniyor vuruyor hatta tepki vermiyorum ben hiç bakmıyorum bile çünkü bakınca yapma deyince tekrarlıyor kafasını duvara falan vuruyor bana göstermeye çalışıyor bu dönemde böyle şeyler oluyor sanırım :)

Zeynepanne

New member
merhaba benim oğlumda 1 yaşında aynı haller ondada var şımartmakla alakası yok bence herşeyi keşfetmek istiyorlar oynamak istiyorlar ama tehlikeli çoğu isteklri vermiyorum kızıyor sinirleniyor vuruyor hatta tepki vermiyorum ben hiç bakmıyorum bile çünkü bakınca yapma deyince tekrarlıyor kafasını duvara falan vuruyor bana göstermeye çalışıyor bu dönemde böyle şeyler oluyor sanırım :)
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Ben de görmezden geliyorum artık o tavırlarını. Dediğiniz gibi fark ettikçe daha çok yapıyor inşallah sağlıkla büyür yavrularımız.

vseledimon

New member
Завтрак должен заряжать энергией.На обед ешьте сложные углеводы например, цельнозерновую пасту, рис, киноа или булгур.К ним отлично подойдет белое мясо или рыба. сколько надо бегать чтобы похудеть на 1 кг
В 16 часов небольшой перекус кусочек хлеба фрукт.После 17 часов есть углеводы не рекомендуется.