Zeynepanne
New member
Merhaba iki hafta sonra bir yaşına girecek olan bir erkek bebeğim var. O doğduktan sonra işi bıraktım onunla ben ilgileniyorum geceleri birlikte uyuruz tüm zamanımı onunla geçirmeye gayret ediyorum. Bağlandığımıza inanıyorum çok keyifli neşeli Güler yüzlü bir bebek Son iki haftadır istediği şey hemen olmayınca ellerini sıkarak yüz ifadesiyle sinirlilik halleri alıyor mesela masanın üzerinden bir şey almak istiyor hemen anında dönüp onla ilgilenmem bekliyor her zaman öyle yapıyorum her zaman dönüp ne isterse zamanda vermeye çalışıyorum. Ama o anda olsun istiyor iki haftadır böyle onu davranışlarımda değişen bir şey yok ancak son zamanlarda ellerini sıkarak yüz ifadesiyle sinirlilik tavırları sergiliyor çevremdekiler her dediğini yapıyorsun onun için böyle oluyor Çok şımartın şimdi sana her dediğini yaptırmaya çalışıyor diyorlar ama zaten yaşı gereği onun istediklerini karşılamam gerekmiyor mu? Ellerini yumruk yaparak sıkması ve dişlerini sıkmasının nedeni nedir normal midir yardımcı olabilir misiniz sevgiler herkese
Son düzenleme: