hülya noyan
New member
tecrübeli bilgili anneler ve bu forumdaki uzman kişilere sormak istiyorum. Benim kızım bana sevgilisi olduğunu söyledi bende sadce hmm dedim - bi an aklımdan bağırıp çağırıp kızmak geçmiş olabilir ama bunu yapmak doğru olamazdı dedim zaten küçücük çocuklar bunlar sevgilim dese nolur dedim bir gün teysesi bize geldi bu sevgilim dediği çocuk bizim kapının önündeydi gördü eeve girince teyzesine de benim sevgilim dedi o da bu yaşta öyle şey mi olur dedi o da bütün arkadaşlarımın sevgilisi var nolcakki dedi şimdi bende yanlış bir şey yapmak istemediğim için tepkisiz kaldım sonra bu durum gittikçe abarmaya başladı sürekli onla internette mesajlaşma telefondan mesaj aklı iki karış havada baka birşey düşünemez yapamaz hale geldi bende burda güvenli bağlancam diye aidiyet oluşsun diye kendimi paralıyorum bunu bana ilk söylediğinde ne demeliydim ne yapmalıydım bilmiyorum ama bugün dayanamadım bi yerde patladım ve kapat o interneti dedim başlarım senin mesajından da sevgilinden de ben bir daha senin onla konustuğunu duyarsam dedim kemiklerini kırarım elime alcam oklavayı okulun kapısında hergün beklicem dedim bi konuştuğunu göreyim bakim dedim sana insan gibi davranmak yaramıyor dedim bundan sonra da böyle madem insanlıktan anlamıysun artık böyle dedim halbuki ben ona özür dileyip sana böyle bir yanlışı önceden yapmış olabilirim ama çok özür dilerim dedim senin için iyi bir anne olmaya çalışıcam dedim birdaha böyle birşey asla olmayacak dedim ama bugün konuştuklarım da noooldu şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum :/