2 yaşına kadar çocukla aynı yatakta uyumak onun gelecekteki yaşamını nasıl etkiler ?

Reyyan46

New member
Hocam yenibuldum sizi .kızım 24 ay 22 günlük.bazen birlikte bazen ayrı yattık.besigi bizim odada ama şimdi içime birşeyler oldu.ben kötü bir şeyler yapmış gibi pişmanlık duydum.sutten kestim 19ayda.hala üzgünüm ve. Kızım hala emzirmeyi unutmamış gibi evcilik oynarken falan..benim kucağıma gelip memee ddiyo.duygularimi tarif edemiyorum.bu saatten sonra güvenli bağlanma olur mu.

Hocam yenibuldum sizi .kızım 24 ay 22 günlük.bazen birlikte bazen ayrı yattık.besigi bizim odada ama şimdi içime birşeyler oldu.ben kötü bir şeyler yapmış gibi pişmanlık duydum.sutten kestim 19ayda.hala üzgünüm ve. Kızım hala emzirmeyi unutmamış gibi evcilik oynarken falan..benim kucağıma gelip memee ddiyo.duygularimi tarif edemiyorum.bu saatten sonra güvenli bağlanma olur mu.

Merhaba ve dolu dolu hoşgeldiniz sevgili anne;

Hiç telaş etmeyin, evladınız 4 yaşına kadar bağlanma dönemindedir ve bağlanmanız mümkündür. Burada hep beraber yavrularımızla nasıl daha iyi bağlanırızı konuşuyoruz, lütfen siz de bize katılın, neler yapılabilir bakalım.

Adem hocanın güvenli bağlanma ve mahremiyet eğitimi kitaplarını en öncelikle tavsiye ederim.

Bir de telegram uygulamasından pedagojiokulu grubuna dahil olursanız eski sorulardan radyo arşivinden konuları dinler bilgi sahibi olursunuz

Youtubeda yayınlar var pedagoji okulu dersleri

Bizler de burada birbirimize yardımcı olmaya çalışan bir avuç çocuk dostu anne olmaya gayret eden anneleriz, beraber konuşup fikir alıyoruz. Sizi de bekleriz

Sevgilerimle