3 Yaşındaki kızım çıplak gezmek istiyor nasıl davranmalıyım ?

canaanne

New member
evimizde yerler mermer. ve agustos ortasında bıle yorganla uyudugumuz bır ev. adem hoca burada sıcaklıktan ötürü arada cam acıp havalandırılma ihtiyacı duyulan evlerden bahsetmıs bır saat boyunca cocugun cıplak kalması ancak oyle evlerde soz konusu olabilir kanımca. bizim gibi bır yaşamı olan aileler ıcın ne tavsıye edılıyor acaba? kızım 22 aylık.

Minik Kuşum

New member
Sevgili [MENTION=12027]Minik Kuşum[/MENTION] [MENTION=6377]Karaca[/MENTION] [MENTION=12387]Duygumetee[/MENTION] [MENTION=12027]Minik Kuşum[/MENTION] . [MENTION=12607]Kardelen2323[/MENTION] video youtube kanalından kaldırılmış , facebook sayfasından alıp tekrar yükledim daha önce aynı konu açılmıştı. sizi buraya etiketledim.

Çok teşekkür ederim.

Duygumetee

New member
Teşekkür ederim [MENTION=722]aydemir[/MENTION] bende aynı şekilde davranıyorum şükür. Çocuğum rahat olunca ben de rahat oluyorum zaten.

Beymen

New member
Merhaba hocam iyiki varsınız benim oğlumda sürekli çıplak geziyor kesinlikle giyinmiyor. 25 aylık şuanda ve bez takmadığı için de çişi kakasını halılara yapıyor sütten henüz tam kesilmediği için tuvalet alışkanlığı kazandıramam. Fakat sürekli halılarda çiş kaka yapıyor olması oğlumda alışkanlık haline gelir mi kakasını bize bakarak oturarak yaptıktan sonra arkasından bakıyor ve kaka yaptım diyor çişte aynı şekilde yavaştan tuvalet eğitimine başlamalıyım yoksa kafam iyice karıştı nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yatdımcı olur msnz [MENTION=3961]Gülbahar Sulu[/MENTION] [MENTION=7821]Esma Işık[/MENTION] teşekkür ederim

Son düzenleme:

Kayaccata

Active member