Betül sultan
New member
Merhaba ben 27 haftalık hamileyim ve 15 aylık bir kızım var onu sütten Nasıl kesebilirim? Bu gün başladım uyuyunca bir kere emzirdim uyanınca emzirmedim Bu konu ile ilgili çok araştırdım Yinede soru işaretleri var kafamda.sabah gece vaktine kadar kaç kere emzirmeliyim?Bebek doğduktan sonra yanımda olacağı için kızımı Nasıl yanımda yatıracağm?babasıyla onun tarafında uyusa doğru olurmu?küçük olduğu için gece uyanıp yine beni isteyecektir ikisine aynı anda Nasıl vakit ayıracağım hatta 6 yaşındaki kızım bile gece bizim yatağımıza gelip uyumak istio ben onu ikna edip yatağına koyuyorum birazda yanında duruyorum sonra tmm anne sen yatağına git diyor ama bazende ikna edemiyorum öyle oluncada,eşimde ben rahat uyuyayım die salona gidio buda yanlış biliyorum yani kızlarım arasında mekik dokuyorum üçüncüsüde olunca ne yapıcam bilmiyorum planlı bir gebelik olmadığı için çok zorlanıcam Bebek olunca...nitekim zorlanıyorum şu anda zaten.kızım gece sabahlara kadar güzel uyumaz dişte çıkarıyor onun sıkıntısı biliyorum fakat uyuyamayıncada emzik gibi emiyor beni bir taraftanda hiç ayırmak istemiyorum onu sütten. kıyamıyorum ona haksızlık ediyormuşum gibi üzülüyorum. Lütfen doğru bir yol gösterin ki,kızıma zarar vermeden onu incitmeden sütten ayırayım teşekkürler.