Ayşe Gençer
New member
Arka Kapak Yazısı
Anne babaların en zorlandığı konulardan biridir cinsel eğitim... Bir yandan çocuğun hiç tanımadığı duygular ve yardıma ihtiyacı olduğu gerçeğiââ⬦ Diğer yandan ebeveynlik çekingenliğiââ⬦ Neyin hangi sınırlar içinde verileceği tereddüdüââ⬦ Bazen öyle bir zamanda o kadar acil bir bilgiye ihtiyaç duyulur ki ne herkese sorulabilir ne de öğrenmeden geçilebilirââ⬦ Kendine has kuralları vardır bu hassas eğitiminââ⬦ Yanlış verilirse çocuğun duygu dünyasını zarara uğratırââ⬦ Eksik bırakılırsa yanlışa sevk ederââ⬦
Uzman Pedagog Dr. Adem Güneş çocuğun mahremiyet hislerini zarara uğratmayan bir cinsel eğitimin nasıl verileceğini bu kitapta anlattıââ⬦ "Adım Adım" serisinin ilk kitabı Çocuklarda Cinsel Eğitim her anne babanın ihtiyaç duyacağı bilgileri kapsamlı ama aynı zamanda anlaşılır ve pratik bir tarzda bir araya getirdiââ⬦
Uzman Pedagog Dr. Adem Güneş çocuğun mahremiyet hislerini zarara uğratmayan bir cinsel eğitimin nasıl verileceğini bu kitapta anlattıââ⬦ "Adım Adım" serisinin ilk kitabı Çocuklarda Cinsel Eğitim her anne babanın ihtiyaç duyacağı bilgileri kapsamlı ama aynı zamanda anlaşılır ve pratik bir tarzda bir araya getirdiââ⬦
Ekli dosyalar
Son düzenleme: