ailecek izlenebilecek sinema filmi tavsiyesi

Figen84

New member
Merhaba lar.
Biz ailecek tv izlemeyenlerdeniz.kendimizi ve çocuklarımızı tv nin zararlarından korumak istiyoruz.fakat sorum su ki akşamları ben cocuklarimla ilgilenirken eşim telefonda internette tivittirda you tube da birşeyler izliyor oluyor.bu da beni üzüyor.çocuklarla çok ilgilenmediği için ona film al ailecek izleyelim diyorum.o da filmler hep müstehcen hangi filmi alalım diyor.ben de çok film bilmediğim için birşey diyemiyorum.sizlerden bana film tavsiye edebilecek kimse var mi?

Afacannn

Banned
Merhaba lar.
Biz ailecek tv izlemeyenlerdeniz.kendimizi ve çocuklarımızı tv nin zararlarından korumak istiyoruz.fakat sorum su ki akşamları ben cocuklarimla ilgilenirken eşim telefonda internette tivittirda you tube da birşeyler izliyor oluyor.bu da beni üzüyor.çocuklarla çok ilgilenmediği için ona film al ailecek izleyelim diyorum.o da filmler hep müstehcen hangi filmi alalım diyor.ben de çok film bilmediğim için birşey diyemiyorum.sizlerden bana film tavsiye edebilecek kimse var mi?

TAARE ZAMEN PAR - YERDEKİ YILDIZLAR HER ÇOCUK ÖZELDİR filmin ismi ailecek izleyebileceğiniz mükemel bir film tavsiye ederim :)

Figen84

New member
O filmi izledik kübra hanım.adem beyin sitesindeki bir iki film disinda bütün filmleri izledik.onun dışında tavsiye edebileceğiniz film var mi

Ahval1

New member
Merhaba lar.

Pervaneha ( kelebekler), Altın ve Bakır. İran sineması. Güzel konulara değinilmiş. Tavsiye ederim :)

hafsa5

New member
Kac yas cocuklarla izlediniz acaba benim buyuk oglan 6 yas bende evde izlenebilecek birseyler ariyorum bizdede tv yok

hafsa5

New member
Bizde can cizgi film izliyoruz bende bunu tavsiye ederim kucuk cocuklar icin evlerinde aile toplantisi bile yapiyorlar anne baba ilgisi cok guzel dogru ve yanlis davranis seklinde ogretiyor pepee izliyorduk onu birakti pepee cok hizli hareket ettigi icin oglumda hizlaniyordu o zamanlar

agm

Member
Merhaba lar.

Adem Hocamız tavsiye ettiği filmleri internet sitesinde paylaşmıştı, buradan görebilirsiniz :)

http://www.ademgunes.com/film-onerileri

Gungor

New member
Arabalar film serisi için iyi denebilir. Onun dışında çizgi film ile alakalı sizlere Çocuktube uygulamasını önerebilirim. Youtube'da gördükleri faydalı çizgi filmleri uygulamaya alıyorlar. uygulama üzerinden süre sınırı koyup istediğiniz çizgi filmi izlemesini engelleyebiliyorsunuz. buradan android cihazlarınıza indirebilirsiniz: https://goo.gl/FoctJ9