Bu sitede dafalarca konu başlığı açtım. aradan bir yıl sonra asıl problemimin aile bağımlılıpı olduğunu farkettim 
Anne bağımlılığı ya da.
Evet ben bir bağımlıymışım, evimi taşıdığımda bu sebeple panik atak olmuşum, bu sebeple taa küçükken evlilik ne korkunç şey diye düşünmüşüm
Annem, kardeşim evde yokken içim ıpıssız oluyor, bırakın evliliği bir kaç hafta bile ayrı yaşayamıyorum ki ben. Hatta haftasonları evde yalnızsam içim daralıyor
can sıkıntısı çekyorum. hayatımda biri olunca da bir süre sonra onunla vakit geçirmek de istemiyorum haliyle, kendimi en mutlu hissettiğim yer ailemin yanı.
Bunu bu kadar geç farketmiş olmam ne acı.
Sanırım onarım süreci iyi geir bir tek, öyle değil mi? daha evvel başlayıp bitirememiştim.
çok teşekkür ederim.
Anne bağımlılığı ya da.
Evet ben bir bağımlıymışım, evimi taşıdığımda bu sebeple panik atak olmuşum, bu sebeple taa küçükken evlilik ne korkunç şey diye düşünmüşüm
Annem, kardeşim evde yokken içim ıpıssız oluyor, bırakın evliliği bir kaç hafta bile ayrı yaşayamıyorum ki ben. Hatta haftasonları evde yalnızsam içim daralıyor
Bunu bu kadar geç farketmiş olmam ne acı.
Sanırım onarım süreci iyi geir bir tek, öyle değil mi? daha evvel başlayıp bitirememiştim.
çok teşekkür ederim.