Merhaba
Ankara'da yaşayan Anadolu Pedagojisi anlayışıyla çocuğunu yetiştirmeye çalışan anneler ile iletişim kurmak isterim
Merhaba Ankara'da Keçioren de oturuyorumEvet süper bir başlık aslında böyle olmalı hem çocuk dostları olan eğitim yerleri işte çocuk dostları okullar kresler doktorlar paylasilmali çünkü ortak noktamız var artık
Merhaba
Ankara'da yaşayan Anadolu Pedagojisi anlayışıyla çocuğunu yetiştirmeye çalışan anneler ile iletişim kurmak isterim
Merhaba
Evet süper bir başlık aslında böyle olmalı hem çocuk dostları olan eğitim yerleri işte çocuk dostları okullar kresler doktorlar paylasilmali çünkü ortak noktamız var artık
Merhaba ben ankara nallıhandayım
Merhabalar, 21 aylık oğlum var yenimahallede oturuyoruz.
Mrb etimesgutta oturuyoruz 19 aylık bir kızım var
Merhaba Ankara'da Keçioren de oturuyorum
Merhaba ben Eryaman da oturuyorum 10 ile 6,5 yaşlarında iki çocuk annesiyim ben de seve seve iletişim kurmak isterim.sorunlarimizi daha çabuk çözüp çocuklarimiza daha faydali olmayi arzu ediyorum.
Sizlere bir önerim olucak Örneğin Biriniz mamakta oturuyor diğeriniz Eryaman'da sizde bulunduğunuz yerde Anaokulu, Hastane doktor dişçi market eğitim merkezi ve benzeri çocuk dostu bildiğiniz varsa lütfen çocuk dostları diye bilgilendirme yaparsanız nice ankaralı insanlara faydalı olmuş olursunuz, Belki sizin tavsiyenizle bir bilmeyen anne ne güzelliklerle karşılaşcak..
Diyelim Bugün Ankarada A Salonda Çocuk tiyatrosu var bilgilendirme yapalım veya Bir AKM de seminer verilecek siz biliyorsunuz diğer anne bilmiyor ne kadar güzel katkılar meydana gelir ve benzeri Bildiğimiz varsa Çocuk dostlarını heb beraber kazanalım bilelim.
Merhaba bende Sincanda oturuyorum 8 aylık bir oğlum var ))
Merhaba ben Eryaman da oturuyorum 10 ile 6,5 yaşlarında iki çocuk annesiyim ben de seve seve iletişim kurmak isterim.sorunlarimizi daha çabuk çözüp çocuklarimiza daha faydali olmayi arzu ediyorum.