Annenin yarım gün çalışması hk.

yillars

New member
Merhaba,
Bir duyarlı anne, bebeğiyle daha çok vakit değerlendirmek için yarım gün çalışmaya hak kazandıktan sonra bizim için 2 seçenek çıkıyor ortaya:
1- hafta içi her gün öğlene kadar çalışmak.
2- ptsi, salı tam gün, +çrş öğlene kadar..
Ya da çrş öğleden sonra, +prş+cuma tam gün..

Şuan 14 aylık olan kızımız için pedagojik olarak hangisi daha uygun olur?
İki seçeneğin de avantaj ve dezavantajları nelerdir?

Kızımızın en azından haftada 4 gün annesi ile uyanmasının yanında gün boyu birlikte olması,

ondan şuanda max 1sa.15dk uzak kalabileceği gerçeği ile, h.içi 5 gün 4 saat uzak kalması ya da 2 gün 9 saat+1gün 4 saat uzak kalması nasıl değerlendirilmelidir?

Karışık mı oldu:)
Yardımlarınızı rica ederim..

savaşçı

New member
Merhaba,
Bir duyarlı anne, bebeğiyle daha çok vakit değerlendirmek için yarım gün çalışmaya hak kazandıktan sonra bizim için 2 seçenek çıkıyor ortaya:
1- hafta içi her gün öğlene kadar çalışmak.
2- ptsi, salı tam gün, +çrş öğlene kadar..
Ya da çrş öğleden sonra, +prş+cuma tam gün..

Şuan 14 aylık olan kızımız için pedagojik olarak hangisi daha uygun olur?
İki seçeneğin de avantaj ve dezavantajları nelerdir?

Kızımızın en azından haftada 4 gün annesi ile uyanmasının yanında gün boyu birlikte olması,

ondan şuanda max 1sa.15dk uzak kalabileceği gerçeği ile, h.içi 5 gün 4 saat uzak kalması ya da 2 gün 9 saat+1gün 4 saat uzak kalması nasıl değerlendirilmelidir?

Karışık mı oldu:)
Yardımlarınızı rica ederim..

Güvenli Bağlanma açısından düşününce ilk seçeneğin daha uygun olduğunu düşünüyorum. Her gün kısa süre ayrı kalacak ve günün geri kalanını annesiyle geçirecek. [MENTION=5150]kaktüs[/MENTION] ün de dediğine katılıyorum, ikinci seçenek Çocuk için anne ne zaman var ne zaman yok algılanamayabilir, ancak 1. seçenekte bir düzen olduğu için daha rahat alışabilir diye düşünüyorum...

Son düzenleme: