peki nerden ve nasıl başlamalıyım anlatmaya
ilk başta tepkiyle karşılaşabilirsiniz.şuan babannemiz yok bisüre olmayacak o konuda şanslıyız.
bu esnada babadan başladım.eşimle konuşmaya çalışıyorum.duruma göre değişik tepkiler alıyorum.
baba ile oyunlarını kontrol etmeye çalışıyorum.boğuşma tarzı oyun oynuyolardı.hemen balon şişirdim.niye bağırıyosunuz duyamıyorum sizi sakin olalım dedim.
eşim benim taklidimi yaptı sakin ol babacım sakin annen duyamıyor dedi güldük.sonra balonla oynarken hızlı vuruyordu eşimin gözüne bakarak sakin ol hayatım canımızı acıtmadan da oynayabiliriz.dedim.tabi bu konuşmamda taklit konusu oldu.dışardayken oğlum sekerek yürüyordu ben de oğluma eşlik ettim babayı da kendimize dahil ettik.önce delimisin sen diyodu sonra bize katıldı.
biraz kararlılıkla ve inançla başedebiliriz.biz şuan geçmişin izini silme çabasındayız.sizde eşinize şuan yavrunuza edindirilen her hissin ilerde büyük sıkıntılara sebep olacağını anlatın.Güvenli bağlanma ve çocukluk sırrı birde aidiyet kitabı şuan tekrar tekrar okumaya anlamaya ve uygulamaya çalıştığım kitaplar.
göz önünde duruyor kitaplarımız.ve eşime sürekli okumasını söylüyorum.yüzüne bile bakmıyor.bende kitabı alıp peşinde dolanıyorum bir satır okuyabilmek için.git başımdan diyor.gidiyorum iki dakika sonra aaa bak bu böyleymiş diye okumaya başlıyorum.şuan etki etmiyor belki ama benim ısrarıma inat etsede okuduklarım aklında yer edecektir.
babanne kısmını henüz bilmiyorum.geldiğinde nasıl başlarım onuda bilmiyorum.eşimi hazırlarsam belki daha kolay olur diye düşünüyorum.