Babasiz büyütmek

Burcumehmet

New member
Selamlar herkese 19 aylik yavrumla yasamaya çalışıyoruz kah stresli kah guzel..babanin önemini kac kez okudm adem beyin kitaplarinda ama çaresizim yalnizim anneannesi ve dedesi var yanimizda..iktidar mücadelesi veriyor bazen kendimi cok çaresiz görüyorm babanin devreye girmesi gerektgi yerde yalniz kalıyorum üzülüyorum na yapmam lazim genel olarak..

Ayşe Gençer

New member
Selamlar herkese 19 aylik yavrumla yasamaya çalışıyoruz kah stresli kah guzel..babanin önemini kac kez okudm adem beyin kitaplarinda ama çaresizim yalnizim anneannesi ve dedesi var yanimizda..iktidar mücadelesi veriyor bazen kendimi cok çaresiz görüyorm babanin devreye girmesi gerektgi yerde yalniz kalıyorum üzülüyorum na yapmam lazim genel olarak..

Sevgili Burcumehmet,

Adem Hocamız her zaman ifade eder anne dediğim yerde anne yerine geçen figür, baba dediğimde de baba yerine geçen figür anlaşılmalı diye.

Babanız bu durumda baba yerine geçen figür olarak çocuğunuzun babasından alması gereken duyguları alabilir.

Umarım şu program sorunuzun yanıtını bulmanızda size yardımcı olabilir

Adem Güneş - Dinle Eşim vefat etti, 10 yaşındaki oğlumu babasız nasıl yetiştireceğim? Baba yoksa otorite boşluğu nasıl dolacak? (iş yoğunluğu ile ailesini ihmal eden babalar)

Zor günlerdi çok şükür hayırlısıyla geçti diyeceğiniz günleriniz olsun, çok yakında olsun inşallah

Sevgilerimle