Ayşe Gençer
New member
Baştan açık açık itiraf edeyim, bu kitap benim değil 5 yaşındaki kızımın tavsiyesi. O kadar sediğine göre demek bir şey var onların dünyasına hitap eden. Hatta benim biraz antipatim var bile diyebilirim şahsen 
Neden mi? Ne zaman kitapçıya gitsek gidip buluyor bu seriyi ve tutturuyor alalım diye. Okuma alışkanlığı kazanmış yaşının üstündeki kitapları çok rahat takip eden kızıma bu +1 yaş kitabını almak istemiyorum ben de doğal olarak. Eve almayalım, istediklerini burada okuyayım istersen deyip bir süre ikna ettim, serinin belki de tüm kitaplarını okudum ama artık sonunda pes ettim ve aldım bu +1 yaş kitabını. İşte bu yüzden bu kitap benim değil, sevgili kızımın küçük arkadaşlarına bir tavsiyesi
Şaka bir yana sevimli bir kitap, kelimeler öğretiyor. Olabilir tabi neden olmasın. Belli ki miniklerin ilgisini çekip kitabı sevdirecek bir seri
Diğer kitapları serinin:
Bebek Koala- Kayıp Oyuncak
Bebek Koala- Akşam Yemeği
Bebek Koala- Doğum Günü
Bebek Koala- Anaokulunda
Bebek Koala- Bahçede
Bebek Koala- Küçük Orkestra
Bebek Koala- Çiftlikte
-
Sevgilerimle
Neden mi? Ne zaman kitapçıya gitsek gidip buluyor bu seriyi ve tutturuyor alalım diye. Okuma alışkanlığı kazanmış yaşının üstündeki kitapları çok rahat takip eden kızıma bu +1 yaş kitabını almak istemiyorum ben de doğal olarak. Eve almayalım, istediklerini burada okuyayım istersen deyip bir süre ikna ettim, serinin belki de tüm kitaplarını okudum ama artık sonunda pes ettim ve aldım bu +1 yaş kitabını. İşte bu yüzden bu kitap benim değil, sevgili kızımın küçük arkadaşlarına bir tavsiyesi
Şaka bir yana sevimli bir kitap, kelimeler öğretiyor. Olabilir tabi neden olmasın. Belli ki miniklerin ilgisini çekip kitabı sevdirecek bir seri
Diğer kitapları serinin:
Bebek Koala- Kayıp Oyuncak
Bebek Koala- Doğum Günü
Bebek Koala- Anaokulunda
Bebek Koala- Bahçede
Bebek Koala- Küçük Orkestra
Bebek Koala- Çiftlikte
-
Sevgilerimle
Ekli dosyalar