Hira Yıldız
New member
Herkese.merhaba..ben bu forumun ana.muhalefetiyim..ve fakat amacim kimseyi kirmak, bozmak, üzmek degildir. Adem bey ve ögretileri benim.cocuk.yetistirmede yolumu aydinlatmada ışık olmustur. 2.5 yildir cocuk bakma olayini.bir proje gibi yasadim. Okudum.okudum okudum okudum....kutuphanem.doldu taştı...tum olabilecek cocuk.egitim kitaplarini okudum.adem.beyinkileri.soylemiyorum bile...adem.beyle sohbet imkani buldum..takdir ettim.ve fakat..................burada neden insanlari.boyle uzuyorsunuz anlamiyorum..neden annelere siz herseyi uyguluyor gibi davraniyorsunuz anlayamiyorum.benim eski.hesabim.mahirhiradir.instagramda.birannebirbebe hesabi ile.cok.insanla konustum.buradan hatirlatmak icin diyorum.ama.artik.cok.uzuluyorun.yapmayin..babalarin cogunun( tersi olandan allah razi olsun) anneyi köle.gibi gordugu , fedakarlik yapip isini.birakip.cocuguna bakmasini alelade nasilsa.cocuk.bakiyor iste yatiyor.gibi gordugu, aksam.birde ustune çay istedigi, ozel.ilgi.istedigi bulamadiginda cocugunu kiskanacak kadar pervasizlastigi, kadin kapi onune.cikamazken arkadaslari ile kahve icmeye gittigi.....annelerin kayinvalidelerin annelerin onune tas koydugu.bu dunyada...neden.bir anneye nefes aldirmiyorsunuz...cikolata yemis..seker.ihtiyaci yokmus..ay valla.ben gofret yapiyorum yoksa.cocugun aeker bagimlisi.olur.kanser olur.su olur bu olur nie.diyorsunuz ..kadin tuvalete gidemiyor tuvalete...cocuk.kapida ortaligi yikiyor..kadin karnini doyuramiyor..siz kalkmis ev yapimi gofret diyorsunuz....bana.bir tane.cikolata yememis.insan.bulun.bana.bir tane. Pasta yememis.insan bulun...birakin bu kadinlari artik.kostek.deil.destek.olun...kardesim....sevgili.kizkardesim.....babalara deil.annelere.sesleniyorum...lutfen birnparca minicik.bir.parva cikolatayi rabbim.senin emanetindir diyerek yavrunla sen ye .....damaginda gezen tadi hisset...sonra.kocaman saril..korkma.yavrun bagimli.olmayacak.sen sevgili.anne bugun bagirdinmi yavruna..?? Karalar baglama ..hadi.bir daha basla
.burda.en kralini.oynayanda bagirdi.bana inan...saril.ona..ozur.dile...cocuklar.gucludur..rabbine saril....namazini.kil..senin emanetin hakkiyla.bakmak.nasip.et de..ben sigarayi.biraktim..ve sadece namaz kilarak..defalarca biraktim.basladim..birtek rabbime.soz verince secdede bu sozumden guc aldim..iste yalitimin.buradadir..bugun benim.icin bir kahve yap.kendine.sevgidin birini ara...o.sirada bebenimi.napacaksin...aaaa onu amuda.kalkip.eglemen gerek.oysa..hayir.açacaksin bir.bolum.10.dakikalik.niloya...ne.otistik olacak ne aptal..cunku.herseyi olmasi gerektigi.gibi dengeleyeceksin.bol.bol.kitap.okucak konusacaksin..sen sevgili kizkardesim...sen hasta olmayacaksin..sen iyi.olacaksin.....cocuguna pasta verdi.diye anasina babasina soylenenler onlara kizanlar...annen baban ölecek...sen yalniz kaldiginda evladin arkadaslari ile pasta yiyio.kahve iciyor olacak...kendine gel..ve kendini sev..cunku.ben tum.anneleri cok seviyorum..ve onlara yapilan psikolojik.zulmu reva gormuyorum
.burda.en kralini.oynayanda bagirdi.bana inan...saril.ona..ozur.dile...cocuklar.gucludur..rabbine saril....namazini.kil..senin emanetin hakkiyla.bakmak.nasip.et de..ben sigarayi.biraktim..ve sadece namaz kilarak..defalarca biraktim.basladim..birtek rabbime.soz verince secdede bu sozumden guc aldim..iste yalitimin.buradadir..bugun benim.icin bir kahve yap.kendine.sevgidin birini ara...o.sirada bebenimi.napacaksin...aaaa onu amuda.kalkip.eglemen gerek.oysa..hayir.açacaksin bir.bolum.10.dakikalik.niloya...ne.otistik olacak ne aptal..cunku.herseyi olmasi gerektigi.gibi dengeleyeceksin.bol.bol.kitap.okucak konusacaksin..sen sevgili kizkardesim...sen hasta olmayacaksin..sen iyi.olacaksin.....cocuguna pasta verdi.diye anasina babasina soylenenler onlara kizanlar...annen baban ölecek...sen yalniz kaldiginda evladin arkadaslari ile pasta yiyio.kahve iciyor olacak...kendine gel..ve kendini sev..cunku.ben tum.anneleri cok seviyorum..ve onlara yapilan psikolojik.zulmu reva gormuyorum
Son düzenleme: