Cok aradim ama bi cevap bulamadim bu konuyla ilgili. Ne olur bir tavsiyede bulunun arkadaslar. Benim kizim dogdugundan beri sanki beni istemiyor ben asiri duygusal bir insanim adem hocayida eskiden beri takip ettigim icin dogar dogmaz bebisimle temas halinde olmak istedim daha yeni dogdugu halde agladi durmadi.suan 6bucuk aylik Mesela gogsumde kokumu ala ala uyusun yanimda uyusun o kadar istiyorum ki inanin bunu ben istiyorum ama kizim memesini emer doyunca hemen aglar beni yatagima birak ve salla diye. Cok denedim uyumuyor yanimda yada gogsumde cok fazla agliyor. Bana karsi gun icinde ilgisiz degil yani kisa bir sure isim olsa babasi ilgilense gelince cok mutlu oluyor beraber cok guzel zaman geciriyoruz ama kucagimda durmak istemiyor mesela. Baskasina bahsedince guluyor bana ama siz anlarsiniz beni anneler daha birkere bagrima omzuma basini yaslamadi tek tesellim bunu baska kimseyede yapmiyor. Ama ne olur bir cevap verin bebegim neden benimle uyumak istemiyor neden basini omzuma yaslamak istemiyor neden kucagimda olmak istemiyor. Birde bebegin guvenli baglanmasiyla bizden kopmasi ile umrunda olmadigimiz icin bizden kopmasink nasil ayirt edebiliriz? Acaba bebegimin umrundami degilim ?
Son düzenleme: