büyük tuvaletini altına yapmak

melegim

New member
Merhabalar..ben kızım 26 aylık tuvalet egitimine başlayalı 2 hafta oluyor küçük tuvaletini yapmakta sıkıntımız yok ama büyük tuvaletini yapmak istemiyor korkuyor altına yapıyor bu durum nasıl düzelir acaba..yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Hikmet

New member
Çocukların büyük tuvaletinden korkmalari normal bı durum diye okumuştum tuvalet eğitiminin tamamlanması için 6 haftaya ihtiyacı var çocuğun zaman verin normal bı durum.benim oğlumun büyük tuvaletini söylemesi çok daha uzun zaman aldı 3 buçuk yaşında hala dönem dönem söylemeye başlıyor ama hep benim gerginligim yüzünden siz rahat olun mutlaka söyleyecek kızmak bağırmak baskı hiç bir işe yaramıyor hepsini tecrübe ettim ne yazikki

Fadime Blt

New member
Aynı şey bizde de var . Oğlum 26 aylık tam 2 aydır tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum . İlk zamanlar güzel gidiyorduk. Sonra hiç söylememeye başladı yapınca çok rahatsız oluyor hemen gidip üstünü değişmeye çalışıyor ama yine de altına yapıyor . Ne yapacagimi şaşırmış durumdayım beze geri mi dönsem diyorum . Çünkü hala bildiğini yapıyor