Calisan anneler cocugunuz arkanizdan cok agliyor mu

Ecem

New member
Oglum 20 aylik 7 ay sonra ise donecegim.babasi ise giderken gorunmeden yani kacarak gidiyor.oglum farkedip baba diye sordugunda ise gitti oglum isini halledip gelicek aksama diyorum ve hic ustelemiyor napiyorsa devam ediyordu.cok sevdigi hala dede giderkende kendi evlerine uyumaya vs. Gidiyolar diyorum el salliyor hep.bugun babasina artik bende ise baslayacagim vedalasmaya alissin diyip vedalas da git artik oglumuzla dedim.senmisin gittigini goren yapisti babasina birakmadi.arkasindan da tum eve baba aradi bagira bagira aglayarak.okadar uzuldum perisan oldumki bende agladim hungur hungur tutamadim kendimi benim arkamdan da aglayacak uzulecek diye o sahne canlandi gozumde.cok kotu oldum.oglumda gordu agladigimi anne dedi durdu gozyaslarimi sildi hep babasiyla vedalasmaya alistirma yapmasam direk benlemi ogrenmeli. Napmaliyim.sizin cocuklarda agliyormu yoksa alisiyolarmi vedalasmaya nasil ayriliyosunuz evlatlarinizdan.

Oglum 20 aylik 7 ay sonra ise donecegim.babasi ise giderken gorunmeden yani kacarak gidiyor.oglum farkedip baba diye sordugunda ise gitti oglum isini halledip gelicek aksama diyorum ve hic ustelemiyor napiyorsa devam ediyordu.cok sevdigi hala dede giderkende kendi evlerine uyumaya vs. Gidiyolar diyorum el salliyor hep.bugun babasina artik bende ise baslayacagim vedalasmaya alissin diyip vedalas da git artik oglumuzla dedim.senmisin gittigini goren yapisti babasina birakmadi.arkasindan da tum eve baba aradi bagira bagira aglayarak.okadar uzuldum perisan oldumki bende agladim hungur hungur tutamadim kendimi benim arkamdan da aglayacak uzulecek diye o sahne canlandi gozumde.cok kotu oldum.oglumda gordu agladigimi anne dedi durdu gozyaslarimi sildi hep babasiyla vedalasmaya alistirma yapmasam direk benlemi ogrenmeli. Napmaliyim.sizin cocuklarda agliyormu yoksa alisiyolarmi vedalasmaya nasil ayriliyosunuz evlatlarinizdan.

http://ademgunes.com/radyo/dinle/sorucevap/618

Fatma Acar

Editör

Merhaba [MENTION=6367]Ecem[/MENTION] hanım ağlayarak bırakılan çocuklarda : Öfke hissi , onlara haber verilmeden tabiri caizse kaçarak gidilen çocuklarda ise Kaygı hali ortaya çıkıyor diye belirtiyor adem hocam , kaygı mı yoksa öfke mi daha çabuk onarılır !!! diye de soruyor ve cevabı :ÖFKE oluyor .

Yani bebeğinizin ağlasa bile vedalaşarak ayrılmanız en güzeli . Birde Şöyle bir ekleme yapmak istiyorum bebeğinizle yatmadan evvel bağ kurarak örneğin araba galarisi kurup oyun oynadınız o oyun alanı kalsın yavrunuz sabah o alanla karşılaştığında bağlanmadaki o güzel his si tekrar hissedecek .
Yada sabah günlük rutininizden biraz daha siz ve bebeğiniz erken kalkarak işe gitmeden evvel oyun oynayarak size az da olsa doyumsamış olduğunu gördükten sonra ayrılmanızda bebeğiniz için süper olacaktır.

Birde 7 ay sonra işe başlayacakmışsınız .İsterseniz şimdiden kaygılanmayın . Çünkü sizin yaşayışınızda ve bebeğinizin durumunda çok şey değişmiş olacak .
Belkide kaygı duyacağınız olumsuz bir durumla karşılaşmayacaksınız diye temenni ediyorum .Muhabbetle ... :)

Ecem

New member
Ev oyuncaklar zaten istedigi gibi durur uyudugunda cok oyunlarini bozmayiz biraktigi sekilde kalmasi esiminde benimde hosuma gidiyor sabah kalkip bebek araba diye sayiklayip yanlarina gitmesini seviyoruz.ise baslayincada ise yarayacak demekki.Sabah erken kalkip oynamayi hic dusunmemistim cok tesekur ederim benim.icin bir alternatif oldu .hep ona kahvaltisini hazirlarim erkenden diyodum.ama buda guzel fikir.anne olarak istemedende olsa kaygilaniyorum halbuki kendisi son zamanlarda cok sosyallesti komsularla benden cok hasir nesir ama iste korkuyorum onu evde annesiz birakmaya.

Son düzenleme: