Çıplak gezmek

Minik Kuşum

New member
Merhaba. Oglum 31 aylık. Tuvalet egitim inin ikinci günündeyiz. 2 gündür altını ve aletini ıslattığı için komple üst çıkarıyoruz. Ama bir daha giymek istemiyor. Ne desem istemiyor. En sonunda tavırlı bir şekilde sen bilirsin.Ben mutfaga vs gidiyorum işimi yapmaya istersen getirirsin yanıma giydiririm diyorum. Öyle getiriyor. Giyiyor. Sonra da anne yoksa sen bana kızdın mı diyor!? Çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım acaba giymesi için?

kardelen2389

New member
Merhaba. Oglum 31 aylık. Tuvalet egitim inin ikinci günündeyiz. 2 gündür altını ve aletini ıslattığı için komple üst çıkarıyoruz. Ama bir daha giymek istemiyor. Ne desem istemiyor. En sonunda tavırlı bir şekilde sen bilirsin.Ben mutfaga vs gidiyorum işimi yapmaya istersen getirirsin yanıma giydiririm diyorum. Öyle getiriyor. Giyiyor. Sonra da anne yoksa sen bana kızdın mı diyor!? Çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım acaba giymesi için?

Giymeme konusuna bende çözüm bulamadım daha doğrusu serbest bırakıyorum şimdi sadece istersen atleti giymeye bilirsin fakat bezini takmalıyım diyorum . istemezse bi kaç dakika sonra tekrarlıyoeum giydiriyorum ama atletini giydirmiyorum onay verene kadar. Tavır yapmak yanlış hatırlamıyorsam çocuğu edilgenleştiren durumlardan biri çocuk o ilgiyi görmeye devam etmek için kendi iradesinden vazgeçiyor. Cezasız eğitim kitabından hatırlıyorum

Minik Kuşum

New member
Giymeme konusuna bende çözüm bulamadım daha doğrusu serbest bırakıyorum şimdi sadece istersen atleti giymeye bilirsin fakat bezini takmalıyım diyorum . istemezse bi kaç dakika sonra tekrarlıyoeum giydiriyorum ama atletini giydirmiyorum onay verene kadar. Tavır yapmak yanlış hatırlamıyorsam çocuğu edilgenleştiren durumlardan biri çocuk o ilgiyi görmeye devam etmek için kendi iradesinden vazgeçiyor. Cezasız eğitim kitabından hatırlıyorum

Çok üzücü çok. Zaten yavrumun o cümlesinden sonra o kadar içim acıdı ki.

Duygumetee

New member
Çok üzücü çok. Zaten yavrumun o cümlesinden sonra o kadar içim acıdı ki.
benim oğlum da tuvalete gittikten sonra giymek istemiyor da giymesin ne olacak ki. o da bir heves ben öyle düşünüyorum zorlamıyorum bazen kendi giydir diyor. 4 yaşa kadar çocuk alışkanlık kazanamaz zaten çocuklar evlerinde olabildiğince rahat olmalılar bence. Siz de sıkmayın kendinizi

Duygumetee

New member
Ayrıca benim oğlum aylardır böyle kış günlerinde bile böyleydi ilk zamanlar ne yapacağımı şaşırmıştım çözümü rahat olup çocuğu da rahat bırakmakta buldum :)

Karaca

New member
Bizim de tuvalet sürecinden sonra soyunma olayımız başladı önce bişey demiyorum. Bakıyorum 1 saati geçmiş hadi giyelim diyorum yok. Atlet külot geziyor kızım. 30 aylık bu arada. Dönemsel bir şey mi acaba

Minik Kuşum

New member
Sevgili [MENTION=12027]Minik Kuşum[/MENTION] [MENTION=6377]Karaca[/MENTION] [MENTION=12387]Duygumetee[/MENTION] [MENTION=12027]Minik Kuşum[/MENTION] . [MENTION=12607]Kardelen2323[/MENTION] Pedagog Adem güneş bey'in bununla ilgili bir videosu vardı izlemişmiydiniz?

Ben izlemedim. Acaba hangisi? Bilgilendirdirseniz çok sevinirim.

M

mslht

Guest
Arkadaslar birsey soracagım konuyla ilgisi yok ama ben burada soru soracagım fakat nereden soracagımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz

Karaca

New member
Sevgili [MENTION=12027]Minik Kuşum[/MENTION] [MENTION=6377]Karaca[/MENTION] [MENTION=12387]Duygumetee[/MENTION] [MENTION=12027]Minik Kuşum[/MENTION] . [MENTION=12607]Kardelen2323[/MENTION] Pedagog Adem güneş bey'in bununla ilgili bir videosu vardı izlemişmiydiniz?
Sevgili [MENTION=722]aydemir[/MENTION] ben izlemedim kısaca bahseder misiniz

Beymen

New member
Sevgili [MENTION=12027]Minik Kuşum[/MENTION] sizin sorununuzun aynısını şuan biz yaşıyoruz. Aradan zaman geçmiş gerçi ama sorununuzu nasıl çözdünüz neler yaptınız sormak istedim. Oğlum 25 aylık ve sürekli çıplak gezmek istiyor çiş kaka da halılarda geziyor nasıl bir yol izlediniz

Son düzenleme: