Çocuklarda bulundugu ortamla ilgisiz seyler konusma sorunu

Ebruseval

New member
2.5 yasinda bi oglum var disrda yada evde bulundugu ortamda konuyla ilgisi ortamla ilgisi olmyana bi cok sey konusysor kendi uydurdugu cumleler basaklrinin soylediklerini taklit yada bnden duyugu masallari anlatma gibi. Bu durum beni endiselendiriyor. Ve kendinden surekli sen diye bahsediyor. Sen uyu sen otur sen gez gibi.bu durumu yasayanlar vrmi

Ebruseval

New member
Yaklasik 19 ayliktan beri konusuyor . evet sen diye hitap ediyoruz peki bu durumu nasil duzeltebiliriz kendisinin ben diye hitap etmesini nasil saglayabiliriz. Guvenli baglanmaya oglum daha 6 aylikken calismaya basladim ozamanan kadar iyiydi ama sonrasinda zaten sekiz aylikken bni emmekten vazgecti malesef.bu aralr ise surekli esyalarin ingilizcelerini soruyo

Ebruseval

New member
Boyel garip takintilarinin olmasi beni endiselendirdi bi hayli. Arabalarina yastigina asiri bagli. Gecenlerde bi tanidigimizin cocugunun otizm teshisi konuldugunu duydum iyice paranoya yaptim bende

Ebruseval

New member
Evet 2 yasina kadar birlikte uyudum oglumla suanda ayni odadayiz ama o kendi yataginda yatiyor.elimden geldigince ilgilenmeye oyunlar oynamay zaman gecirmeye gayret ediyorum. Dedigim gibi bi tanidiktan aldigim uzucu haber beni boyle paranoyak yapti daha oncesinde bu konulara takilmiyordum asl8nda.

Ebruseval

New member
Evet 2 yasina kadar birlikte uyudum oglumla suanda ayni odadayiz ama o kendi yataginda yatiyor.elimden geldigince ilgilenmeye oyunlar oynamay zaman gecirmeye gayret ediyorum. Dedigim gibi bi tanidiktan aldigim uzucu haber beni boyle paranoyak yapti daha oncesinde bu konulara takilmiyordum asl8nda.

Gülin

New member
Benimde aklıma ilk olarak eğer o ortamda siz onunla ilgilenmiyor iseniz belkide sizin ilginizi çekmek için alakasız şeyler söylüyor gibi geldi. Bazen aynı durum bizdede oluyor

Ebruseval

New member
Tesekkur ederim cevaplariniz icin . icim rahatladi bir nebze olsun. Aslinda daha once kafamada boyle seyler yoktu hic