Çok yakın bir arkadaşımı başka arkadaşımla uygunsuz gördüm

bayan hiçbiri

New member
Ben çok yakın bi arkadaşımı başka bir kız arkadaşımla uygunsuz bi vaziyette gördüm ve şok oldum ama onlara bi şey diyemedim. Çocuklarımız da yakın arkadaş yani komşumuz olduğu için yakınız ve biz de çocuklarımız da çok sık görüşürdük ben bu durumu gördükten sonra kimseye söyleyemedim ama bu arkadaşımdan da içimden bi iğrendim çok kızdım ama bu kadın bu komşu okulda velilerin mahallede de bütün komşuların herkesin çok sevdiği biri nasıl desem o grubun en ilgi göreni hep o çocukları da aynı böyle ve bu komşum bir gün bile eline kitap almamış okumamış insan gazete yaprağını bile geçirmemiş insan ama adem hocanın anlatıp öğrettiklerini sanki çok önceden biliyor gibi çocuklarına davranıyorlar bi tarafdan buna da canım sıkıldı yani kendi adıma ben bunları öğrenip uygulayabilmek için kendimi parçaladım ona bakıyorum öle ahlaksız insanlar herkes tarafından çok sevilen insanlar olması beni rahatsız ediyor sanki herkese bunu söylemek ister gibiyim herkes bu gerçek yüzünü görsün ama kimseye de söyleyemedim ben çekinen biriyim ama bu komşu özgüveni tam herkes tarafından sevilen biri nasıl desem bi yere gidilecek olsa on kişi şurası dese p burası dese onun dediğini yapar herkes . İşte böyle biri . Aklım kalbim hiç bi şekilde bunu kabul edemiyor onla hiç görüşmeyip uzakLaşacaktım ama uzak da duramıyorum hem ev çok yakın olduğumuz için hem iki çocuğumuza da aynı okul aynınınım da sınıf da hem de bi şey söyleyeyim mi böyle insana sevgi dolu bakıyo mesela benle konuşurken ben onun beni sevdiğini hissediyorum çok ilgili mesela asla kötü laf ağzından çıkmaz ne kadar ne olsa kötü söz söylemez ama herkesin arkasından herşeyi söylüyor ama bana anlatırken farklı tonda ve tavırda anlatıyor mesela başka ortama girince sanki o söylediği şey kötü gibi anlatıüı şey i iyi bi şey gibi ye dönüyo ses tonu dan tavırdan biliyor musunuz ben yakın bi zamana kadar hep onu örnek alırdım hani adem hoca diyo ya sakin konuşan geniş insan olan tanıdıklarınızla görüşüm diye benim için o öyle biriydi ama bu bildiklerim beni çok rahatsız ediyor nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Lütfen yardım edemisiniz???

bayan hiçbiri

New member
Bu iç kemiren durumla yaşamaktansa ben uzaklaşmayı tercih ederdim , ama şu sebepten dolayı ; başkalarının arkasından size konuşan inanın sizin de arkanızdan başkalarına konusuyordur.bir araya geldiğinizde konular genel olarak o şahıs bu şahıs tan ibaretse bence uzaklasmanizda fayda var.
diğer konu hakkında da Ben nacizane bu olayı hiç kimseye soylemenizin size herhangi bir katkısı olacağını düşünmüyorum,aksine zarar olabilir sizin için.çok iyiyse aranız bunu kendisine açık açık sorabilirsiniz ya da şahit oldugunuzu ve icinizin soğuduğunu anlatabilirsiniz belki de içinden çıkılmaz bir sıkıntıdadır arkadaşınız ve yardımcı olursunuz bu durum sizi de rahatlatır.
Sevgiler

onlar da benim gördüğümü gördü zaten ama ne onlar ne ben görmemiş gibi yaptık uzaklaşmayı zaten uzaklaştım ama içimden çok uzaklaştım dışardan mecbur kalıyoruz çocuklarımızın ikisi de aynı sınıfta ve de yan komşum diye bi de okuldan herkes aynı arkadaşlarımız kimseye söyleyemedim zaten nasıl söylenir ki ona da açıkça konuşsam konuşmak istemez ki ya da ne dicem nasıl dicem ki hiç bilemedim ama sanki çok dürüst gibi görünüp öyle olmadığını biliyor olmak benim içimi kemiriyor zaten böyle bir durumda bence ona ben yardımcı olamam ama uzman biri belki yardımcı olabilir ben normal iletişimi bile doğru dürüst sağlayamayan biriyim beni herkes sevmez zaten mesela bizim iki sınıfta da kadını öğretmenler sınıf annesi yaptı bir de kızlarının ikisi de sınıfta başkan benim çocuklar aynı sınıfta aynı ortamlardayız ama sınıfın ezikleri onunkiler popülerleri kendisi de çocukları da herkes tarafından çok sevilirler kendisi de çocukları da doğru düzgün iletişim kurabildik leri için heralde herkesle iyi anlaşıp herkesin sevdiği insanlar bende bu yüzden de çok canım sıkıldı sanki o benim için herşeyin en doğrusunu iyisini bilen örnek insan benim için model aldığım onun gibi doğru düzgün davranmaya çalıştığım biriydi şimdi bu hallerini görünce midem bulandı insana olana inancım bile sarsıldı çok zor toparlayabildim hatta hala bile toparlayamadım aklım almadı hiç benim rol modelimdi o herşey yıkıldı ondan tamamen uzaklaşamadım ama uzaklaştım kadarıyla bile kendimi çok büyük yalnızlık çektim şimdilerde çok daha yüzeysel konuşuyorum o da farkında ama konuyu açıkça konusmadık benim çok canım sıkılıyor bu duruma keske hiç görmesem bilmesem öyle habersiz girip görmeydim gerçekten hala iyi hissedebilridim şimdi onsuz bomboş gibi ama onla da yakınlaşmayı içim kabuk etmiyor çok üzgünüm ben hep ağlıyorum :((((