bayan hiçbiri
New member
Ben çok yakın bi arkadaşımı başka bir kız arkadaşımla uygunsuz bi vaziyette gördüm ve şok oldum ama onlara bi şey diyemedim. Çocuklarımız da yakın arkadaş yani komşumuz olduğu için yakınız ve biz de çocuklarımız da çok sık görüşürdük ben bu durumu gördükten sonra kimseye söyleyemedim ama bu arkadaşımdan da içimden bi iğrendim çok kızdım ama bu kadın bu komşu okulda velilerin mahallede de bütün komşuların herkesin çok sevdiği biri nasıl desem o grubun en ilgi göreni hep o çocukları da aynı böyle ve bu komşum bir gün bile eline kitap almamış okumamış insan gazete yaprağını bile geçirmemiş insan ama adem hocanın anlatıp öğrettiklerini sanki çok önceden biliyor gibi çocuklarına davranıyorlar bi tarafdan buna da canım sıkıldı yani kendi adıma ben bunları öğrenip uygulayabilmek için kendimi parçaladım ona bakıyorum öle ahlaksız insanlar herkes tarafından çok sevilen insanlar olması beni rahatsız ediyor sanki herkese bunu söylemek ister gibiyim herkes bu gerçek yüzünü görsün ama kimseye de söyleyemedim ben çekinen biriyim ama bu komşu özgüveni tam herkes tarafından sevilen biri nasıl desem bi yere gidilecek olsa on kişi şurası dese p burası dese onun dediğini yapar herkes . İşte böyle biri . Aklım kalbim hiç bi şekilde bunu kabul edemiyor onla hiç görüşmeyip uzakLaşacaktım ama uzak da duramıyorum hem ev çok yakın olduğumuz için hem iki çocuğumuza da aynı okul aynınınım da sınıf da hem de bi şey söyleyeyim mi böyle insana sevgi dolu bakıyo mesela benle konuşurken ben onun beni sevdiğini hissediyorum çok ilgili mesela asla kötü laf ağzından çıkmaz ne kadar ne olsa kötü söz söylemez ama herkesin arkasından herşeyi söylüyor ama bana anlatırken farklı tonda ve tavırda anlatıyor mesela başka ortama girince sanki o söylediği şey kötü gibi anlatıüı şey i iyi bi şey gibi ye dönüyo ses tonu dan tavırdan biliyor musunuz ben yakın bi zamana kadar hep onu örnek alırdım hani adem hoca diyo ya sakin konuşan geniş insan olan tanıdıklarınızla görüşüm diye benim için o öyle biriydi ama bu bildiklerim beni çok rahatsız ediyor nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Lütfen yardım edemisiniz???