Emine Teke
New member
Lütfen bana yardımcı olun artık çıldıtmak üzereyim. 2 buçuk yaşında bir oğlum 6 aylıkta bir kızım var. Oğlumla 2 yaşına kadar beraber uyuduk. Ama oğlumda hiç bitmeyen vurma huyu hala devam ediyor. Dökmesine kırmasına etrafı dağıtmasına hiç sinirlenmiyorum ama bana vutmasına tahamöül edemiyorum çünkü öyle böyle vurmuyor fazlasıyla can acıtıyor. Sofradayken kendi doyduktam sonra bana yemeği bırnumdan getiriyor iki eliyle boğazıma yapışık sıkıyor veya başka şekilde zarar veriyor. Birdei sıkma huyu var. Beş dakika oynuyorsa yarım saat ya beni ya banaannesini hırpalıyor. Dur durak bilmiyor. Uykudan gözleri kapanıyor ama gece yarılatına kadar direniyor. Artık tahammül edemiyorum dövüyorum sonra üzülüyorum ama yine dövüyorum. Birde devamlı eli bounumda sıkıp duruyor inanın boynumu kararttı sıkmalarından nasıl davranmalı ne yapmalıyım.boynumu sıkmadanda uyumuyor. Kitap okuma imkanım hiç yok neredeyse.biz kayınvalidemle yaşıyoruz.bu arada kızıma hamileyken görümcem eşinden ayrıldı 2 kızıyla beraber bizde kaldılar. Bu süreçte herşey benim üzerimdeydi görümcemin kızlarıda dahil oğlumu dışlayıp hırpakıyorlsrdı biri 8 diğeri 5 yaşında büyük olan hala oğluma kötü davranır.lohusalığımda bile herşeyi ben yaptım birde ne varmış diye sözler işittim ankatmaya kalksam konu uzar gider bende de hiç tahammül kalmadı napmalıyım. Oğlumu oyun terapisine götürsem yararı olur mu. Boynuma dokunup sıkmasından nefret ediyorum cinnet hali geliyor