Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım bu bir çoğumuzun yaşadığı bir şey. ..hic üzülmeyin bu safhalardan ben de geciyorum...soyle bir gercek var:bashkaları hep eleştirecek gulecek bir yön,belki de kendi eksigini farketmedigi veya da kapatmak istedigi icin bulabilir...fakat onun bu tavrı bizi sorumluluğumuzdan alıkoymamalı...Kim ne derse desin, can sıkıcı da olsa, çocugunuzun annesi sizsiniz...cocuk yetistirmek oyle kulaktan dolma sheylerle yapilacak birshey degil...kaybettigimiz nezaket zerafet ve hassasiyetin sonucu olarak kisiler bilmedigi konuda sizi elestiriyorsa siz vazgecmemeli aksine bu degerlerin cocuk ve etrafinizda uayginlasmasi icin devam etmelisiniz.sevgiler...hemşeriniz
Denizlide yaşayan çocuk dostlarıtanışmak istermisiniz?,çocuklarımız oynarken bizler çay,kahve içsek,oturup dertleşsek,birbirimizle bilgi alışverişi yapsak,ne dersiniz buluşsak?ben çok isterim cevaplarınızı bekliyorum
Denizlide yaşayan çocuk dostlarıtanışmak istermisiniz?,çocuklarımız oynarken bizler çay,kahve içsek,oturup dertleşsek,birbirimizle bilgi alışverişi yapsak,ne dersiniz buluşsak?ben çok isterim cevaplarınızı bekliyorum
Merhabalar Denizli'de yaşayan çocuk dostları, [MENTION=602]gül26[/MENTION] Hanım bu teklifi yapalı çok olmuş ama geri dönüş olmamış.
Güncelleme yapmak istedim. Zaten aynı düşünceleri paylaşan bir avuç insanız, biraraya gelip, tanışsak, güzel etkinlikler yapsak, birbirimize destek olsak çok güzel olur diye düşünüyorum.
Hepinizden sabırsızlıkla haber bekliyorum