gizembetül
New member
Merhaba 42 aylii bir kizim var kaynanamin kizimi.bana karsi doldurmasi yuzunden ve bunu 2 yasnda farketmem yuzundenkizim bana hep uzak durdu seni sesevmiyorum istemiyorum diyordu drumu fark edince kaynanamla yalnz gorusturmemeye basladim sanirim bu surecte ona guvenlibaglandi 2 yasndan itibaren yanima aldim ve hersey cok.degisti bana baglandi mi.bilmiyorum kaynanamin esimle de aramda acyihi ucurumlar yuzunden tahammulsuz bir es ve tahammulsuz bir anneyim ikisine de bağırıyorum ikisiyle de tartışıyorum kizim disari ciktigimizda kaldirimda elimi tutmaz acelem.yoksa ozgurce istedgni yapar dakikalarca duruo.bir bocegi inceleyebiliriz yaoraklari ezebiliriz egleniriz yola cikarken hemen elimi tutar evde kendisine ait islere mudahale etmiyrm tuvaletine kendisi gdyr kendisi yapiyor sadece temzligini destekliyorum suyunu kendisi aliyor bagimli bir cocuk degil bu konuda da yanlis bir uygulama mi yapiyorum bilmiyorum 6 aylik hamileyim jastaneye gderken ayda 2 3 kere anneanneye birakiyorum onun.haricinde hic ayrilmiyorum ama kizim beni cok bunaltiyor butun gun elimi kolumu cekiyor surekli oyun oynayalim diyor sem buyudun kendim oyna ben yemegimizi yapinca gelecem.diyorum ama butun gun oyun istehi beni cileden cikariyor banyoya girecez dynce aglamaya basliyor gunduz uykusu dryince agliyor artik biraktim gunduz uyutmayi başka bir sorunumuz daha var gece odasinda uyutuyorum bir suredir uykusumdam bagirarak.aglayarak korkarak.uyaniyor ve geceleri yanimiza gelio yatiyor tekrar yanima almayi dusunuyorum ama bebek dogunca nasil yapabilirim yatakta halimiz icler acisi uzerini ortmedgi icin biz usuyrz ve 2 ayri yorganla yatıyoruz sirtim boynum agri icinde uyaniyorum doguma kadar sorunlari halletmem lazim yardımci olur musunuz lutfen nasil bir yol izlemeliyim