en güzel erkek bebek isimleri

sincap

New member
Merhaba sevgili arkadaslar, en güzel erkek bebek isimleri
Gecen hafta erkek bebegimiz olacagini ogrendim, isim bulmaya calisiyorum. Baya arastirdim ama her yerde ayni isimleri goruyorum. Anlamli, guzel isim onerileri olursa cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim onerileriniz icin. Saygilarimla...

Hira Yıldız

New member
Allah hayirlisi.ile.kucaginiza.almak.nasip.eylesin.isim.onerim.olmayacak.ama...kitap onerim.olacak.belkide okudunuz.bilemiyorum ama.annesi guvenli baglanma.kitabini sindirerek okursa cok.sansli.bir bebek olacak sevyiler

Güneşim

New member
Merhaba sevgili arkadaslar, Erkek bebek isimleri
Gecen hafta erkek bebegimiz olacagini ogrendim, isim bulmaya calisiyorum. Baya arastirdim ama her yerde ayni isimleri goruyorum. Anlamli, guzel isim onerileri olursa cok sevinirim. Simdiden tesekkur ederim onerileriniz icin. Saygilarimla...

Kız ve Erkek bebek adlarının isimlerini niçin verdiğini anlatan bir konu var bakmanızı isterim.

Kız ve Erkek Bebek Adlarının Anlamları İslami İsim Analizi

Kbrkc

New member
Merhaba hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben oğluma Affan ismini koydum hem farklı bir isim anlamıda nefsinden sakınan , günahlarından kaçınan demekmiş hemde islam kitaplarında hz. Osman bin affan olarak geçiyor sahabe ismide aynı zamanda :)

sincap

New member
Merhaba hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben oğluma Affan ismini koydum hem farklı bir isim anlamıda nefsinden sakınan , günahlarından kaçınan demekmiş hemde islam kitaplarında hz. Osman bin affan olarak geçiyor sahabe ismide aynı zamanda :)

Tesekkur ederim [MENTION=11086]Kbrkc[/MENTION] cok guzel bir isim.