henüz çok yenisiniz.aile kavramını benimseyebilmek için biraz daha beklemeniz gerekiyor.erkekler bu konuda biraz daha fazla geç kalıyor.
annelerinden ayrılıp hop benim evim eşim ailem diyemiyor ne yazık ki.siz bunu eşinize yaşatacaksınız.gerekirse annesine artık biz bir aileyiz mesajını hareketlerinizle kırmadan incitmeden vermeye başlamalısınız.anneler evlatlarını çok iyi tanırlar.eşinizin anneside öyledir mutlaka.oğluna bir iki naz yaptımı akan sular durur.
sizde naz yapın.annesi eşinizi çocuk gibi seviyordur sizde çocuk gibi sevin.bunu dile getirirseniz erkeklik egosunu kırabilirsiniz.
yani dizinize yatırın saçını okşayın.masaj yapmak isteyin.şakalaşın bol bol.ama her ne olursa olsun suratı gün boyu asık görmesin sizi.içinizdekileri söyleyebileceğiniz anlarda gelecektir.12 yıllık evliliğimde çok fazla gel gitlerimiz oldu.fazlaca olaylar ama zamanla oturuyor her şey yoluna.hani soğudum demek için çok erken.
birbirinize alışma dönemindesiniz.bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.bakım yapın , çeşitli yemekler yapın, odanızı süsleyin.onu sevdiğinizi dile getiren sözler resimler asın duvarlarınıza dolaplarınıza.resimlerinizi göz önüne bırakın.
annesinin tek olduğunu söylemişsiniz.birlikte bişiler yapabilirsiniz.günlere katılabilirsiniz.el işleri yapabilirsiniz.sırf öğreniyomuş gibi yapayım diye bir atkıyı bir sene de ördüğümü biliyorum
geçen sene lif ve patik ördüm bitirdiğime şaşırdı.senin elinde en az bir sene oyalanır boşuna ipi ziyan etme dedi.bir hafta da bitirince şaşırdı
öncelikle olumlu düşünün ve işe gülümseyerek başlayın ve bugün bir adım atın