Duygumetee
New member
merhaba sevgili anneler.. ben birşey sormak istiyorum ve de sizin tecrübelerinizden, yorumlarınızdan faydalanmak istiyorum. 1.5 yaşında bi oğlum var eşimle de 2.5 yıl olacak evleneli henüz yeniyiz yani. Eşimi seviyorum Allaha şükür ancak destek bekliyorum o da kendince elinden geleni yaptığını düşünüyor evet yapmaya çalışıyor ama bu bana yeterli gelmiyor beni biraz daha iyi anlamasını bekliyorum bu olmayınca da artık bi yerden sonra ben mutsuz oluyorum eşim de yorulduğumu farkediyor yani şu BEKLENTİ işi bozuyor. aslında bi yandan da düşününce acaba eşimi de ihmal mi ediyorum diyorum ama ancak oğluma yetebildiğimi düşünüyorum. bana destek olması gerektiğini düşünüyorum. sonuç olarak eşimle de bağımın zayıflamasını istemiyorum. Adem hoca da diyor ya eşinizin çocuksu yanına dokunun diye bunu başarmak istiyorum ama zamanım ve gücüm kalmıyor gibi geliyor bana bunu ayarlayabilen arkadaşlardan fikir almak istiyorum. sevgimizin azalmasını veya soğuklk oluşmasını istemiyorum bunun için tavsiyeleriniz nelerdir acaba çok merakla bekliyorum güzel fikirlerinizi. şimdiden teşekkür ederim beni en iyi anlayan güzel pedagoji okulu AİLEM....