Geçmişte taciz yaşamış 25 yıl içinde tutmuş biri kendini nasıl iyileştirebilir

Emineisra

New member
Adem hocama mail attım ama sanırım yoğunluktan cevap gelmedi çocukluğum da tacize uğramış biriyim anneme söyledim bana inanmadı hafi ordan hacı adam yaparmı öyle şey dedi detaylara girmek istemiyorum.lütfen sormayın.6yaşlarındaydım annemin inanmaması beni yıktı daha kimseye güvenip söyliyemedim bi kez değil 4 5 kez ay ı şeyi yaşadım kendimi suçluyorum 25 yıldır kaçmalıydın çoğlık atmalıydın diye yiyiyorum kendimi ynutmak iyileşmek istiyorum.geçen adem hocanın mahremiyet bölümünü izlerken çok kötü oldum bittikten sonra ağlama krizine girdim eşime söylemiş bulundum o günd n beri eşimle birlikte olmayı başaramıyorum.o konuyu düşündüğünü düşünerek kötü oluyorum 2.5 yaşında bi evladım var lütfen bana yardım edin kendimi nasıl iyileştirebilirim bunu nasıl tamamen unutabilirim lütfen lütfen yardım edin adem hocam lütfen bi akıl verin.kızımı çok seviyorum sevgi dolu bi çocuk gerkese gidip sarılıp seni çok seviyorum diyebiliyor çok korkuyorum ona bişey diyemiyorum insanlardan korkutmamak için nasıl yapıcam onu nasıl yabancılata karşı yaklaşmaması gerektiğini öğreticem bilmiyorum nolur yardım edin.

cml

New member
[MENTION=1770]Emineisra[/MENTION] Böyle durumları o kadar çokki anlatamam binlerce desem 10 birlerce sizin gibi var desem evet var basına yansıyan bu tür olayların %1 bile değil yüzde 000.1 dir galiba. siz Aura geliştirmesine yardımcı olucaksınız ondan öperken izin alıcaksınız odasına girerken kapısını çalıcaksınız inşallah burda uzmanlar var sizlere yardımcı kesinlikle olurlar :)
[MENTION=1430]Eğt.Dnş.Pakize Demir[/MENTION] [MENTION=797]Eğt.Dnş.Rümeysa Telli[/MENTION] [MENTION=137]Elif Şirin[/MENTION] [MENTION=31]Ayşe Gençer[/MENTION] [MENTION=662]Fatma Türkmen[/MENTION]

Snowdrop

New member
Sanirim bu gurupta Adem hocaya ulasabilen kisiler var.onlar araci olsa Adem hocayla online gorusebilseniz..
Yada tejrar tekrar atin mail.birini muhakkak gorup geri donecektir..daha fazla bu yuku tasimamjs olursunuz insallah...Allah hepimizin cocuklarini korusun....

Emineisra

New member
Sanirim bu gurupta Adem hocaya ulasabilen kisiler var.onlar araci olsa Adem hocayla online gorusebilseniz..
Yada tejrar tekrar atin mail.birini muhakkak gorup geri donecektir..daha fazla bu yuku tasimamjs olursunuz insallah...Allah hepimizin cocuklarini korusun....

Amin amin amin inşallah görüşebilirim bi gün bi akıl istiyorum sadece nasıl unutucam nasıl kurtulucam ayatta en büyük korkum kızımı koruyamamak onun başına gelmesi Allahım korusun aşırı koruyucu bi anneyim biri bi yere götürmek istese olmaz diyorum bende gelcem diyorum insanlar yanlış anlıyo bilmiyolar derdimi eşim sağolsın çok anlayışlı yaklaştı ama ben hep acıdığını pndan iyi davrandığını düşünmeye başladım söylediğime çook ğişman da oldum eşime bilmiyorum allak bullakım nasıl kendimi düzelticeğim bilmiyorum çok sağolun buraya bile bi cesaret nasıl yazdım bilmiyorum belki hocama ulaşırım diye bi cesaret ettim galiba.😪

Emineisra

New member
[MENTION=1770]Emineisra[/MENTION] Böyle durumları o kadar çokki anlatamam binlerce desem 10 birlerce sizin gibi var desem evet var basına yansıyan bu tür olayların %1 bile değil yüzde 000.1 dir galiba. siz Aura geliştirmesine yardımcı olucaksınız ondan öperken izin alıcaksınız odasına girerken kapısını çalıcaksınız inşallah burda uzmanlar var sizlere yardımcı kesinlikle olurlar :)
[MENTION=1430]Eğt.Dnş.Pakize Demir[/MENTION] [MENTION=797]Eğt.Dnş.Rümeysa Telli[/MENTION] [MENTION=137]Elif Şirin[/MENTION] [MENTION=31]Ayşe Gençer[/MENTION] [MENTION=662]Fatma Türkmen[/MENTION]

Çok teşekkür ederim allah razı olsun evet malesef Türkiye de öok fazla

Emineisra

New member
[MENTION=1770]Emineisra[/MENTION] merhaba aramiza hosgeldin iyi ki geldin. Yasadigin aci tecrubeye cok uzuldum. Yasadiklarini anliyorum malesef bu durumu yasayan cok insan var. Allahtan dilerim ki en kisa surede atlatip hayatini mutlu ve huzurlu yasa. Lutfen kendini suclama...
Adem hocayi dinlerken etkilenmemek mumkun degil. Iyi ki O nu Rabbim bu ulkeye hediye etmis. Dilersen Adem hocayla gorusebilirsin esinle birlikte yardim almanda cok fayda var. Iletisim bilgilerini http://www.ademgunes.com dan alabilirsin asistaniyla gorusup randevu alabilirsin.
Evladin icin mahremiyet egitimi kitabini temin edebilir ve arkadaslarinda dedigi gibi kendini koruma refleksi olusturmayi ogrenip evladina ogretebilirsin.. Bu cok zor degil inan bana yontemleri bilmemiz cocuklarimizin zarara ugratilmasini onlemek icin cok onemli. Bizim ailelerimiz bilmiyorlardi bu yuzden turlu turlu zararlara ugradik. Bizler cok sansliyiz cunku artik bu bilgilere ulasmak kolay. Evladini en guzel sekilde yetistirecegine inaniyorum lutfen sende kendine inan. Bizler elimizden geldigince yaninda olucaz ve insallah yaralarini hepbirlikte saricaz... Asla yalniz hissetme ve kendini onarmaktan vazgecme olur mu?

Çok ama çok teşekkür ederim allah razı olsun hocamızın tüm kiraolarını aldım yarın elimde olucak inşallah.kendisiyle görüşmek hayal olur heralde benim için izmir de yaşıyoruz ve eşim çok çalışıyo sanırım bizim için İstanbul'a gitmek mümkün değil gibi biley ama umut ekmeğiniz inşallah bi gün gerçek olur çok teşekkür ederim yanında olduğunuz için.ben kendimi düşünme emine düşünme yok yok diye 25 yıl bastırdım.eşine söyleyince kendimi o günü tekrar yaşamış gibi kötü hissettirdi yayından beri de kötü hissediyorum kimsenin bilmemesi benim utancımı yok ediyomuş meğer tekrar utanç duydun eşimin yüzüne bakamadım günlerce ama şimdi çok büyük bi adın attım sanki buraya yazabilmek le herşey kızım için sadece istemeden ona kötü anne olmak istemiyorum iyi bi anne olduğumu düşünüyorum ama bilmiyorum belkide aksidir😟

sekerparem

New member
Bazen anlamıyorum insanları.insan demek bile istemiyorum.midem bulanıyor insanlıktan iğreniyorum.bütün bunların sebebi mahremiyet eğitiminin yetersiz liginden.o kişi bilse böyle davranmazdi.sizde bilseydiniz cocuklugunuzda izin vermezdiniz.ne olur kızınıza mahremiyet eğitimini yasatin.erkek çocuğu kız gibi davranıyorsun dediler hep.meyvesini alıyorum InsaAllah.çok üzgünüm şuan.bi taraftan da olmuş artık geriye bakmayın.eşinizin bilmesi tepki vermesine sebep olabilir ancak asla bu konuda sizin üstünüze gelmesine müsaade etmeyin.yavrunuz sizi tedavi edecek olan. Adem hocama ulaşabilirsiniz tabi ki.hergun doğan güneş yeni güzellikleri getirir beraberinde.düşünceleriniz hayalleriniz hisleriniz hep olumlu olsun.unutmayın ki siz bir annesiniz.size ihtiyacı olan prensesiniz var.sevgi diyorum herzaman...herseyin ilacı.kendinizi sevin önce.sonra yavrunuzu böyle cıvıl cıvıl sevin.içiniz kaynasın huzur dolsun.doğayı sevin.gökyüzünü çok severim mesela.bazı anlar bulutların resmini çekerim.yapılmış hazır resim gibi masmavi :)hele yıldızlar gece ışıl ışıl.yazın balkonda yıldız seçeriz isim veririz oğlumla.hayvanlar i bile sevin.yolda gördüğünüz bir kediyi köpeği.eskiden köpekten korkardım.şimdi hiç korkmuyorum.seviyorum çünkü.hayvanlarda hissediyor sevildiklerini.
Pes etmeyin nolur.zaman zaman hayatımızda depremler olabiliyor.olmalı ki tuzu biberi olsun dimi.
Kucaginizdaki minik prensese bakıp şükredin :)
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Sabah

New member
[MENTION=1770]Emineisra[/MENTION]
Oncelikle sunu soylemek isterim tacize ugrayan kiz çocuklarında utanca bogulma hissi baskin olur diye yaziyor Adem Hoca, okuyunca goreceksiniz. Kiz cocuklarinin basina boyle birsey geldiginde heleki fail iyi taninan biriyse bu olaya kendisinin sebep oldugunu dusunurmus. Neden ben, diye sordugunda cunku soyle giyindim yahut dikkat cekiciydim vs vs diye kendini suclar ve kendi bedeninden utanir hale gelirmis zamanla. Ancak bilmelisinizki bir tacizcinin coook buyuk itimalle tek magdur ettigi kisi siz değilsiniz. Yani bu ne size ozel bir durum ne de bunun suclusu sizsiniz. Bir tek suclu var o da bunu yapan. Ve dahi hasta olan o.

Bir ikinci bildigim travma sebebini unutmya calismak sizi cok daha fazla yorar. Aksine hatirlayip bu olayda gunahsiz oldugunuzu anlamalisiniz. 6 yasinda Rabb'in gonderdigi tertemiz bir yavruymussunuz nicin kendinizi suclayasiniz. Milyonlarca kadinin ve hic konusulmasa da bir cok erkegin de aslinda basindan gelen birsey taciz olayi. Cocuklugunda tacize ve hatta tecavuze de ugrayan cok erkek var maalesef. Size travma yaratan olayi bastirmaya calismayin o yuzden.

Esinizin anlayisla davranmasi onun bu konuda acinacak durumda olanin siz olmadiginizin farkinda oldugunu gosterir. Es esi terapi eder. Buna inanin. Kacmayin esinizden hatta tavsiyem onunla konusun bu konuyu. Aranizda guzel bir baglanma var belliki. Bu mahrem gorulen konu en rahat esle konusulabilir sanirim. Adem Hoca diyorya o an hissetigin o agirligi hisset, onun uzerini orterek kurtulamazsin. Ustunu ortmeye calismayin. O halinizi gozunuzun onune getirin. 6 yasindaki kiz cocugunun basina geleni dusunun. Artik buyudunuz. Sebepleri ve sonuclari bilebilirsiniz. Ciglik atmamaniz karsi koymamaniz sizin sucunuz degilki. Tacize maruz kalanlara nicin karsi koymadin, diye soruldugunda aldiklari cevap hep korktum, oluyormus. Adem Hoca oyle guzel anlatiyrki.. Neden korkuyor o cocuklar biliyor musunuz? Ailelerinden siddet gore gore yetiskinlerin kendilerinden guclu oldugu zanniyla buyudukleri icin.. Siddet goruyor muydunuz annenizden yahut babanizdan?

Kiziniz konusuna gelince korkmayin ve bu tedirginligi ona yansitmayin obsesif, paranoyak oluverir yavrunuz. Mahremiyet egitimi kitabinda ayrintilariyla cocuga temel davranis refleksinin nasil kazandirilacagi anlatiliyor.

Bu iyilesme surecinde sakin kalmaya calisin, esinizin destegiyle kizinizin iyi ediciligiyle iyi olacaksınız. Adem Hocadan online danismanlik talep edebilirsiniz. [email protected] a mail atarsaniz gec de olsa cevap veririm muhakkak demisti Adem Hoca bir videoda.

Son düzenleme:

Emineisra

New member
[MENTION=1770]Emineisra[/MENTION]
Oncelikle sunu soylemek isterim tacize ugrayan kiz çocuklarında utanca bogulma hissi baskin olur diye yaziyor Adem Hoca, okuyunca goreceksiniz. Kiz cocuklarinin basina boyle birsey geldiginde heleki fail iyi taninan biriyse bu olaya kendisinin sebep oldugunu dusunurmus. Neden ben, diye sordugunda cunku soyle giyindim yahut dikkat cekiciydim vs vs diye kendini suclar ve kendi bedeninden utanir hale gelirmis zamanla. Ancak bilmelisinizki bir tacizcinin coook buyuk itimalle tek magdur ettigi kisi siz değilsiniz. Yani bu ne size ozel bir durum ne de bunun suclusu sizsiniz. Bir tek suclu var o da bunu yapan. Ve dahi hasta olan o.

Bir ikinci bildigim travma sebebini unutmya calismak sizi cok daha fazla yorar. Aksine hatirlayip bu olayda gunahsiz oldugunuzu anlamalisiniz. 6 yasinda Rabb'in gonderdigi tertemiz bir yavruymussunuz nicin kendinizi suclayasiniz. Milyonlarca kadinin ve hic konusulmasa da bir cok erkegin de aslinda basindan gelen birsey taciz olayi. Cocuklugunda tacize ve hatta tecavuze de ugrayan cok erkek var maalesef. Size travma yaratan olayi bastirmaya calismayin o yuzden.

Esinizin anlayisla davranmasi onun bu konuda acinacak durumda olanin siz olmadiginizin farkinda oldugunu gosterir. Es esi terapi eder. Buna inanin. Kacmayin esinizden hatta tavsiyem onunla konusun bu konuyu. Aranizda guzel bir baglanma var belliki. Bu mahrem gorulen konu en rahat esle konusulabilir sanirim. Adem Hoca diyorya o an hissetigin o agirligi hisset, onun uzerini orterek kurtulamazsin. Ustunu ortmeye calismayin. O halinizi gozunuzun onune getirin. 6 yasindaki kiz cocugunun basina geleni dusunun. Artik buyudunuz. Sebepleri ve sonuclari bilebilirsiniz. Ciglik atmamaniz karsi koymamaniz sizin sucunuz degilki. Tacize maruz kalanlara nicin karsi koymadin, diye soruldugunda aldiklari cevap hep korktum, oluyormus. Adem Hoca oyle guzel anlatiyrki.. Neden korkuyor o cocuklar biliyor musunuz? Ailelerinden siddet gore gore yetiskinlerin kendilerinden guclu oldugu zanniyla buyudukleri icin.. Siddet goruyor muydunuz annenizden yahut babanizdan?

Kiziniz konusuna gelince korkmayin ve bu tedirginligi ona yansitmayin obsesif, paranoyak oluverir yavrunuz. Mahremiyet egitimi kitabinda ayrintilariyla cocuga temel davranis refleksinin nasil kazandirilacagi anlatiliyor.

Bu iyilesme surecinde sakin kalmaya calisin, esinizin destegiyle kizinizin iyi ediciligiyle iyi olacaksınız. Adem Hocadan online danismanlik talep edebilirsiniz. [email protected] a mail atarsaniz gec de olsa cevap veririm muhakkak demisti Adem Hoca bir videoda.

Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı elif hanım nasıl bi utanç olduğunu tarif edemem hayatımın her döneminde bu utanç her alanda iş eşle yaşam da akrabalarla her zaman her ortamda utanç utanç duyuyordum ilk zamanlar babamdan bile tiksindim babamda beyaz saçlıydı tıpkı onun gibi babamda yaşlıydı buyüzden babama uzuuunnn bi süre yaklaşmadığımı hatta olduğu odadan bile kaçmaya çalıştığı mı bilirim.çocukken dayak olarak çok fazla değil ama annemden sözle bakışla şiddet çook gördük bi bakardı annem kılımızı kıpırdatamazdık o gün anneme söylediğimde yer sofrasında böğrek açıyodu annem yüzünü kaldırıp bana bakmadı bile düşünebiliyomusunuz ağlayayirak anne bakkala gitmek istemiyorum bidaha yollama kötü bakkal amca dediğimi hatırlıyorum yüzünü kaldırıp bana bakmado bile yolladı beni hadi git uydurma diye halbuki ben yalanı sevmem hayatım boyunca hiç yalan söylemedim aileme neden inanmaz bi anne çocuğuna 5 kız çocuklu ailenin en küçüğü yüm hep haksızlık yaptı annemde babamda 14 yaşında böbrek yetmezliği hastası oldum iki yıl hastanelerde en güzel yıllarımı geçirdim.annemle babam o dönem napıyodu peki annem mecburi yanımda ama bütün gün babama saydırıyo boşanma arifesindeler ben canımla uğraşıyorum ama onlar biri eve gelince diğeri kendini ayrı odalara kapatır babam bizi aç bırakır kortizon tedavisi olan kızının mide koruyucu sunu almaz parası varken evde aç kalırız hastanede mahsur.şuan annemle konuşmuyoruz.hamileliğim berbat geçti hiç yanımda olmadı doğum yaptım geldi zorla elini vermedi bi sürü insanın içinde kızım 6 aylıkken kafatası ameliyatı oldu ne aradı ne geldi hiçbişey yapmadığım halde ben yoruldum artık hayattan inanın o kadar bıkkınım ki tek tutunacak dalım kızım ona bişey olursa diye aklım çıkıyor ozaman gerçekten bu lanet hayata son veririm heralde allah korusun.bazen iyi bile ayakta kaldın emine hala gülebiliyosun keyif alabiliyorsun herşeyden diyorum bazende beynim biraz dursa bi gün hiç çalışmasa mesela .öyle dursam habersiz hayattan donsa herşey bende dahil öyle işte sizlere gerçekten teşekkür ediyorum içimi döktüm bi gün bunları hiç tanımadığım insanlara anlatacağım aklımın ycunfan geçmezdi

Sabah

New member
Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı elif hanım nasıl bi utanç olduğunu tarif edemem hayatımın her döneminde bu utanç her alanda iş eşle yaşam da akrabalarla her zaman her ortamda utanç utanç duyuyordum ilk zamanlar babamdan bile tiksindim babamda beyaz saçlıydı tıpkı onun gibi babamda yaşlıydı buyüzden babama uzuuunnn bi süre yaklaşmadığımı hatta olduğu odadan bile kaçmaya çalıştığı mı bilirim.çocukken dayak olarak çok fazla değil ama annemden sözle bakışla şiddet çook gördük bi bakardı annem kılımızı kıpırdatamazdık o gün anneme söylediğimde yer sofrasında böğrek açıyodu annem yüzünü kaldırıp bana bakmadı bile düşünebiliyomusunuz ağlayayirak anne bakkala gitmek istemiyorum bidaha yollama kötü bakkal amca dediğimi hatırlıyorum yüzünü kaldırıp bana bakmado bile yolladı beni hadi git uydurma diye halbuki ben yalanı sevmem hayatım boyunca hiç yalan söylemedim aileme neden inanmaz bi anne çocuğuna 5 kız çocuklu ailenin en küçüğü yüm hep haksızlık yaptı annemde babamda 14 yaşında böbrek yetmezliği hastası oldum iki yıl hastanelerde en güzel yıllarımı geçirdim.annemle babam o dönem napıyodu peki annem mecburi yanımda ama bütün gün babama saydırıyo boşanma arifesindeler ben canımla uğraşıyorum ama onlar biri eve gelince diğeri kendini ayrı odalara kapatır babam bizi aç bırakır kortizon tedavisi olan kızının mide koruyucu sunu almaz parası varken evde aç kalırız hastanede mahsur.şuan annemle konuşmuyoruz.hamileliğim berbat geçti hiç yanımda olmadı doğum yaptım geldi zorla elini vermedi bi sürü insanın içinde kızım 6 aylıkken kafatası ameliyatı oldu ne aradı ne geldi hiçbişey yapmadığım halde ben yoruldum artık hayattan inanın o kadar bıkkınım ki tek tutunacak dalım kızım ona bişey olursa diye aklım çıkıyor ozaman gerçekten bu lanet hayata son veririm heralde allah korusun.bazen iyi bile ayakta kaldın emine hala gülebiliyosun keyif alabiliyorsun herşeyden diyorum bazende beynim biraz dursa bi gün hiç çalışmasa mesela .öyle dursam habersiz hayattan donsa herşey bende dahil öyle işte sizlere gerçekten teşekkür ediyorum içimi döktüm bi gün bunları hiç tanımadığım insanlara anlatacağım aklımın ycunfan geçmezdi

Hayat herkesi aci tatli siniyor Emineisra. Adem Bey'in kitaplarini okudukca endinizdeki bir cok sikintnin kaynagini da gormus olacaksiniz. Bu biraz da fizyolojik hastaliklar gibi aslinda. Yani oyle dusunmek insanin cozumu gormesini kolaylastiriyor. Bir insani cocuklugunda durmadan siddete maruz birakirsan o insan yeiskin oldugunda bilinclenmezse siddet uygular. Iki kere iki dort eder. Basimiza gelenlere oturup ah etmek bizim kulturumuzun urunu. Dogan Cuceloglu buna korku kulturu diyor ya cok hakli. Gecmisi dusunup kendinize acimayi birakin, ne kadar gercekci olursani z o kadar koly olur sagalmaniz

şifa

New member
Çok geçmiş olsun çok etkilendim yazdıklarınızı okuyunca Rabbim güç kuvvet versin atlatmaniz icin. benimde encok korktuğum şeylerden biri taciz. Kızım busene okula başladı 1. Sinif çok sosyal bi cocuk bi artama girdiğinde hemen uyum saglayan herkese hemen kaynaşan bi çocuk ve çok tedirginim okadar korkuyorum ki birisi ona kötü bisey yapacak diye Allah korusun.ama benim korkularım artık aşırı kaygılı bir duruma donustu ve çocuğumda şuan korkaklik ve bazen sebepsiz ağlamaları var benden bulaştı hepsi elimde değil ama bunu adem beyin kitaplarından yayinlarindan beraber öğrenelim ve uygulayalim insaallah

Emineisra

New member
[MENTION=1770]Emineisra[/MENTION] geçecek insallah. Derdimizle birlikte dermaninida verecek Rabbimiz. Lutfen kendine guzel bak guzel cumleler kur. BEN BIR HANIMEFENDIYIM de mesela. Bu cumle bana cok iyi geliyor. Guzel guzel bileklikler al kendine kolye kupe kullan. Hafif topuklu terlik giy evde. Bunlar Adem hocamizin tavsiyeleri ayni zamanda. Gercekten muthis guzel etkileri var.
Melisa cayida insani dinginlestiriyor. Gunde bir iki fincan icebilirsin. Sonra lavanta yagi al cezvede su kaynatip icine bir kac damla dök buhariyla eve mis gibi bir hava yayilsin. Bir yerden basladik devamini getirelim hadi. Rabbim omrunun kalan kismini bereketli mutlu huzurlu ve mucizelerle dolu etsin insallah. Cok cok sevgilerimi gonderiyorum sana guzel insan... Gelismeleri paylasmayi unutmazsan cok seviniriz hepimiz.. :)

Kitaplarım geldi fotoğraf koyucaktım ama olmadı beceremedim. Fatma hanımcığım bütün dediklerinizi yapıcam inşallah bu kitaplar ve sizin ve kızımın eşimin desteklerinizle iyi olucam inşallah kitapları okumakla işe başlıycam dediğiniz hanımefendi liği duymuştum adem hoca dan deniycem inşallah beceririm Hepinizi çok sevdim çok teşekkür ederim kardeşlerime anlatamadığımı anlattım sizde kardeşlerimden yakın davrandınız allah razı olsun herşeyi paylasıcam sizinle hiç merak etmeyin her iyi gelişmeyi paylasşıcam:)

IMG_2899.jpgkitIMG_2899.jpgIMG_2899.jpgIMG_2899.jpg

Yolcu

New member
Emine hanim yasamis oldugunuz olayda sizin kesinlikle bi sucunuz yok.nasil olsunki 6 yasindaki cocuk bi melek temizliginde.Allah o insani islah etsin.kendinizi asla suclamayin.kiziniz icin tedirginsiniz korkuyorsunuz bu biz annelerin hepsinde var.kitaplariniz hayirli olsun ruhunuzdaki yaralari tedavi etsin insallah.Ben de ruhsal yaralarimi bu kitaplardan ogrenmekle tedavi etmeye calisiyorum.itiraf etmek gerekirse ilk defa okumaya basladigimida nefsime cok agir geldi.yaptigim yalnislari Adem hoca sanki yuzume yuzume carpiyordu biraz ara verdim sonra tekrardan basladim cogunu aglayarak okudum.insallah hersey cok daha guzel olacak senin icin.Allah Adem hocadan ebeden razi olsun onun icin hep dua ediyorum.cok daha guzel,mutlu,huzurlu gunlere kizinla,esinle,sevdiklerinle.ise anneni aff etmekle basla o zaman yaralarin daha cabuk iyilesecek insallah.senin icin dua edecegim

Emineisra

New member
Emine hanim yasamis oldugunuz olayda sizin kesinlikle bi sucunuz yok.nasil olsunki 6 yasindaki cocuk bi melek temizliginde.Allah o insani islah etsin.kendinizi asla suclamayin.kiziniz icin tedirginsiniz korkuyorsunuz bu biz annelerin hepsinde var.kitaplariniz hayirli olsun ruhunuzdaki yaralari tedavi etsin insallah.Ben de ruhsal yaralarimi bu kitaplardan ogrenmekle tedavi etmeye calisiyorum.itiraf etmek gerekirse ilk defa okumaya basladigimida nefsime cok agir geldi.yaptigim yalnislari Adem hoca sanki yuzume yuzume carpiyordu biraz ara verdim sonra tekrardan basladim cogunu aglayarak okudum.insallah hersey cok daha guzel olacak senin icin.Allah Adem hocadan ebeden razi olsun onun icin hep dua ediyorum.cok daha guzel,mutlu,huzurlu gunlere kizinla,esinle,sevdiklerinle.ise anneni aff etmekle basla o zaman yaralarin daha cabuk iyilesecek insallah.senin icin dua edecegim

Çok sağolun inşallah bende iui olacağım.o pislik umarım gebermiştir.cehennemin en derininde yansın inşallah.yıllarca fua ettim allahım çıkar karşıma bi yerde çıksaydı inanın öldürücektim yıllarca bekledim gördüğüm yerde geberticektim allah çıkarmadı belkide karşıma.anneme ah etmiyorum ama kırgınım çook hemde içimden gelmiyo artık son yaptıklarından sonra taştım soğudum babamada öyle ama yinede her cuma okurken günahlarının affı için iyi olmaları içinde dua ediyorum.allah affetsin onlarıda bizide.adem hocanın ilk zamanlar banada çok ağır geldi ama çok doğru çok iyi bi pedagog çok şey öğrendim inşallah daha çok şeyde öğreneceğim.mesela ben kızımın gep ayaklarını öperek büyüttüm çok seviyorum ayağının kokusunu tontişliğini ama meğer çocuğuma kıskançlık bulaştırmısım istemeden duyduğumda şok oldum oturdum ağladım yağtığıma daha biçok şey.bundan sonra inşallah layığıyla anne olmayı nasip eder rabbim.çok teşekkür ederim tekrar iyi dilekleriniz için allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın

Emineisra

New member
Uzman arkadaslar ve cok degerli Anadolu Pedagojisi anneleri de fikirlerini belirtirse guzel olur. :)

Fatma hanım bişey rica edicem sizden hocama ulaşma şansı olan biri varsa bu anne yıllardır evladının kanser hastalığıyla boğuşan bir anne çok zor ağır günler yaşamış biri ben tanımıyorum ama çok üzülüyorum belki adem hocamız psikolojik destek verir bi nebze hasta evladımızı da annesinidr iyi eder sizden yardjm istemek geldi aklıma bu sabah görünce paylaşımını kahroldum küçük kardeşte olma ihtimali var Nolur yapabileceğiniz biley olursa yardım edin onlarada

IMG_2942.jpg

Esmanur

New member
Arkadaslar merhaba ben cocuklar icin yasam koçunu uygun buluyormusunuz.dersleri kotu kızımın 13 yasında yeniden baglanmaya calışıyoruz.fikrinizibalmak isterim