Göğüs ucu yarası kabusu. Her annenin kaderi. Lütfen yardım..

M

mslht

Guest
Hamilelik öncesinde de çatlak çatlak, hassas, ucu olmayan sıkıntılı göğüslerim vardı. Doğum yaptıktan sonra ilk 15 gün slikon kullanınca anlayamadım ağlayarak emzirdim tecrübelerini paylaşan hanımefendilerin halini. 2 gündür kendi göğsümü veriyorum ve sonuç. Ucu baloncuk baloncuk patlak patlak göğüs uçları. İnanılmaz bir acı. Ağlama noktasında değilim ama 1 kere daha emzirsem o hale gireceğim. Lansinoh krem ve göğüs kalkanı kullanıyorum ama ne yazıkki hassas göğüs uçlarım sebebiyle kötünün iyisi etki ediyor.
Benim gibi hassas göğüslere sahip hanımefendilerinde başına geldi mi?
Ne kadar sürede geçer?
Bu sürede ısrarla emzirip memeyi perişan ederek mi daha hızlı sonuç yoksa iyileşmesini bekleyerek slikon uçtan yardım alarak mı?
Lütfen lütfen tecrübelerinizi vereceğiniz akılları bekliyorum. Yönlendirilmeye çok ihtiyacım var :(

Merhaba arkadaşlar gecen sene yazılmış bu yazı gezinirken gördüm de benim gbi sonradan görenlere belki bir faydası olur diye yazayım dedim . doguma yakın zamanda eczaneden e vitamini kapsülü alın iğneyle delin göğüs uçlarına sürün dogumdan sonrada sürmeye devam edin en kısa süreli geciren ve kullanan herkesin çok memnun kaldığı bir yöntem inşallah faydası dokunur herkese hayırlı akşamlar