Hassas anne
New member
Yaklasik iki yillik evliyim evlenmeden once bana soylenen gorumcemi cok isteyen varmis oda bir sene sizin taksitlere yardim edip evlenecek kendisi rahmetli babasinin maasini aldigi icin ve esimle birlikte bir geçmişi olduğu icin ayni zmanda da evleneceği icin kabul ettim cunku esim cok dürüst bir insandi guvendim.ama ne yazikki gorumcemle anlasmazliklar gun gectikce arrti ve ben dayanamadm esime artik yapamiyorim dedim bana evlenecek dedigin kardesin ben evlenmicem ayri eve cikin ben yalniz yasiycam diyor dedim ki esim hayatta buna izin vermez esim aksam isten geldi ve kardesiyle tartisti ustune beni çocuğu mle evden kovdu bende anneme gittim bir hafta ayri kaldik ama degisen hic birsey olmadi gorumcem halen bizimle ve okadr rahat yasiyorki sanki bu evde ben yabanciyim hic bir ozelim yok elinde anahtar istegi saatte eve girer cikar otel gibi kullanir evi ve ben esimj bir turlu bu evden ayrilmaya ikna edemiyorum ne yapmaliyim nasil bir yol cizmeliyim bilmiyorim bildigim tek sey ben hic mutlu değilim