gizembetül
New member
Merhaba bugun bu sayfaya cok soru sordum sanirim mazur gorun lutfen kizimla guvenli bagkanma durumunubkurtarma cabasindayim 39 ay guvenli baglanma icin cok mu gec kalinmis bir donem acaba yada ne yapabilirim guvenli baglanabilmek icin kizim bebekken ayni odada ayri yatkta yattik snra kızım bana cok kotu davranmaya basladi o sirada yanimizda yatmaya alisti 1 yil beraber yattik 34 aylikken odasını ayrdik sorun yasamadik ama geceleri yanna gitmemi istyr kizim yatagnda ben yerde yatiyoruz gece odama gecyrm ama tekrar uyaniyr yanina cagryr tekrar gdyrm ben ne yapmalıyım ? 13 haftalik hamileyim bebek geldiginde nasil davranmaliyim lutfen yardimci olun cunku cok skntiliyiz banyo yapalm diyince agliyor banyo yaparken agliyor sacini kururturken surekli bitti mi anne dye soruo agliyor yemek yememek icin agliyor oglen uyumamak icin agliyor tirnak keserken agliyor anneannesi ziyarete geldginde eve giderken arkasindan agliyor artik sabrim kalmadi surekli agladigi icin televizyonu aciyrn bendr mutfaga gdyrm mutfakta tv izliyrm yrmek yapiyrm bulasik yikiyrm yanima aglayarak gekiyir git baska yerde agla diyorum artik dayanamiyorum nolur biriniz yardim edin cok zor durumdayim bebekken cok guzel oynardim 2 yanlsndan beri kizimdan kaciyrm nerdeyse beraber oyun oynuyrm etkinlik yaotryrm skliyr yapmıyor ne yapacagimi sasrdim
Son düzenleme: