18 aylik kizim var 1 haftadir calismaha basladim. 3 gun her gece ona masal seklinde degisiklikleri anlattim o da surekli hayyyiiy dedi
ise baslama gunu geldi çati sabah kisa vedalastik kendinj yere atti annecim aksama gekicem dedim ve ciktim. Kapida bekmedim tam 5 sn sonra sustu. ikk 3 gun bu sekilde oldu 4. dun itiraz kismi sadece hayiy di. aglamak yere atmak gibi seyler yok. gun icerisinde bir kac defa soruyor anannesi de anne aksama gelecek diyor ve hic mizmizlanmiyor. Aksam beni sevincle karsiliyor sariliyoruz opusuk koklasip oyun oynuyoruz. Bana karsi hic bir tepkisi yok. Her sey normal gibi fakat icimi biseyler kemiriyor, kizim bana cok duskundu 2 haftada bir ananesinde kalirdik yani annanesini cok cok sik gorsede sadece benimle oynar ihtiyaclarini sadece benimle gidermek isterdi.(ilk 40 gun ananesi bizimle kaldi ve kizim 2.5 aylikken anne ve babayi tam anlamiyla taniyor odada dahi olmasam aglamaya basliyorsu) Ama artik ben aksam eve geldigimde illa pacama yapismiyor baskalariyla da oynuyor surekli beni gozetlwmiyor. bu iyi bisey mi anlayamadim. bu arada hala beraber yatiyoruz yatagi yatagima birlesik o istedigi zman kendi yataginda istedigi zaman benim yatagimda yatiyor.