Hikaye kitabi 2 yas

Naide

New member
Arkadaslar iyi aksamlar, oglum kitap okumayi cok seviyor ozellikle uykudan once. Bende sutten kestikten sonra uyumasi daha rahat olsun diye bunu aliskanlik haline getirmeye calisiyorum. O yuzden sizden kitap tavsiyesi istiyorum muzikli degil cunku uykudan once sessiz bir ortam gerekli ki algilari acilmasin, hikaye tarzinda olursa daha iyi olur.

Cok fazla kitabi bir anda cikarmiyorum tek tek cikariyorum ama bu seferde butun gun oku oku diye gezebiliyor.

Su anda iki tane kitabimiz Susu ve Ucteleri birde Ac Tirtil buna benzer baska kitap tavsiyleriniz var mi?
[MENTION=8853]Gulbahar[/MENTION] Sulu [MENTION=4991]Mina[/MENTION] Gul [MENTION=382]AySe[/MENTION] Gencer. Mina hanim sizi ozellikle etiketliyorum cunku yukardaki kitaplari sizin intagram hesabiniz uzerinde buldum.

gülçinn

New member
Arkadaslar iyi aksamlar, oglum kitap okumayi cok seviyor ozellikle uykudan once. Bende sutten kestikten sonra uyumasi daha rahat olsun diye bunu aliskanlik haline getirmeye calisiyorum. O yuzden sizden kitap tavsiyesi istiyorum muzikli degil cunku uykudan once sessiz bir ortam gerekli ki algilari acilmasin, hikaye tarzinda olursa daha iyi olur.

Cok fazla kitabi bir anda cikarmiyorum tek tek cikariyorum ama bu seferde butun gun oku oku diye gezebiliyor.

Su anda iki tane kitabimiz Susu ve Ucteleri birde Ac Tirtil buna benzer baska kitap tavsiyleriniz var mi?
[MENTION=8853]Gulbahar[/MENTION] Sulu [MENTION=4991]Mina[/MENTION] Gul [MENTION=382]AySe[/MENTION] Gencer. Mina hanim sizi ozellikle etiketliyorum cunku yukardaki kitaplari sizin intagram hesabiniz uzerinde buldum.

Timaş yayınlarının mini masallar serisini severek okuyoruz biz oğlumla. Tavsiye ederim

Merhaba;
Kızımın o döneminde severek okuduklarımız ; Küçük vak vak serisi (pearson yayınları) , tavşancan ile Faresu karlı gün, Tombik ayı serisi (pearson yayınları) idi. Aklıma geldikçe not düşerim tekrar inşallah, bunlar en favori olanlarıydı.

Sevgiler
Bol okumalı günler..

Naide

New member
Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim sevgili [MENTION=97]Gul[/MENTION]cin ve [MENTION=97]Gul[/MENTION]bahar Sulu.
Yurtdisinda oldugum icin temin edilmesi zor oluyor aslinda tanidiklar araciligiyla getirtiyorum o yuzden baska tavsiyeler varsa arkadaslar yazssin..

Qrstv

New member
Benim oğlum sara şahinkanat'ın 3 kedi 1 dilek ve annemin çantası kitaplarını çok seviyor. Birde 2 yaş hikayeleri diye bir kitap var onu çok seviyor

Hsn

New member
Tombik ayı serisi
İyi geceler farecikler
Şarkı söyleyen berber
Annemin çantası
Avucundaki öpücük